Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok, ahol az egyik fél oroszlán (nő) a másik fél pedig bak (férfi) csillagjegyű? Tényleg lehetetlen? (többi lent)
Hát én álltalában racionálisan gondolkodom. Nem vagyok sem babonás, sem hívő stb...
Én oroszlán vagyok, a volt pasim bika volt. Nagyon pocsékul végződött a dolog. Pont ahogy meg van írva.
Tesóm is sokat olvasgatja a horoszkópokat és ahogy beszélgetünk, ráébredtünk, hogy tényleg van sok közös a hasonló horoszkópú emberekben, de még sem.
Mostani párom halak.
Halak-oroszlán a lehető legrosszabb kombó, bárhol is olvasom. Még is 5. éve tart. Vannak vitáink a jellem különbségek miatt, de ezek kezelhetőek.
Sógornőm is halak. Nagyon sokban hasonlítanak a párommal. Hamarabb is ismerte őt, mint engem, mégsem találtak egymásra. Az ő férje meg bika. Ők is nagyon sokat veszekednek, de 16 éve vannak együtt. Talán élvezik a vitatkozást. :-)
Na meg ott a másik, úgymond "kiskapu", hogy kinek mi az accendense.
Lényeg.:
A helyedben én nem vonnék párhuzamot a horoszkópok és a párkapcsolat működése között. Hisz látod, nkekem is, az egyik sikerült, a másik nem.
Ez egy baromság.
Főleg visszataszító hogy így elrontja az emberi kapcsolatokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!