Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam nekik meg menni akarok barátommal Brooklynba? (homokos kérdés)
Szóval van egy barátom (Ő biszexuális én homoszexuális)akit imádok tiszta szívből .
Nagyon nagyon szeretjük egymást bár persze ez nem olyan könnyű. Volt már sok vitánk és furán is nézhetnek néha ránk a szomszédok mikor kidobálja a cuccaimat stb... (Ez persze azért van mert kicsit nehéz meg nem igazán beszél a múltjáról) Na szóval eddig is kint élt Amerikában azon belül Brooklynba és ezzel nem volt baj mert 1 éve már itthon volt. Most azt mondta nem érzi olyan jól magát itthon Magyarországon, (régóta Brooklynban élt és a gyerek kora is itt volt csak 14 éves korában a szülei meghaltak és a nagynénijéhez költözött aki magyar országon élt)
és vissza akar menni Amerikába.
Elhívott engem is és nagyon boldog voltam hogy olyan komolynak érzi a kapcsolatunkat hogy engedi hogy hozzá költözzek és kivisz Brooklynba!
Megakartam beszélni szüleimmel a dolgot,de ők teljesen kiakadtak hogy hogy tehetek velük ilyet hogy magukra hagyom stb...
De én kiakarok menni csak elbizonytalanítottak.
Nagyon szeretem csak ez nagy kérés és a szüleim...
Ki akarok menni de hogy mondjam meg nekik hogy kimegyek úgy hogy ne utáljanak érte meg ?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Rég írtam már:)
Sok izgalom nem történt de egy pár vicces történet azért született. Voltam otthon többször... Hát apámmal a kapcsolatom kezd javulni már nem néz levegőnek köszön de azért nagyon feszeng még:/
Viszont egy vicces történet hogy ne legyen szomorú:D
Pár napjai Jordan én meg pár ismerősünk elmentünk kikapcsolódni (jó,kocsmába). Rendeltünk innivalót. Elkezdtünk iszogatni és Jordan volt a "soros" ő ment a pulthoz kérni. A pultos fiatal fiú volt új volt. (Amióta kiköltöztünk és volt időnk akkor oda mentünk a barátainkkal) Szóval Jordan kért,és a fiú mosolygott meg próbált viccelődni stb... Ezzel nem volt baj gondoltuk legalább ő is próbál jó hangulatot teremteni. Megéheztünk és persze egy kis vitázás után ki álljon fel Jordan engedett. Elment és a fiú beszélgetni kezdett vele. Az asztalnál ültem szóval nem hallottam hogy mit kérdezgetett de Jordan mutogatott és bólogatott. Mikor visszajött kérdeztem mire volt kíváncsi,azt mondta az kérdezte,hogy én meg ő (Jordan) együtt vagyunk-e (jó nem csinálunk olyat hogy utcán csókolózunk tudjuk azért ez mégse "illendő" de azért, mégis csak van olyan hogy úgy viselkedünk mintha nem látnának minket,mikor néha igen :/ ) Szóval,ez után ettünk és jött a pultos fiú hogy kérünk-e még valamit. A többiek mondták hogy utolsó pohár és utána induljunk. Beleegyeztünk,megmondtuk neki. Jordan mondta hogy elmegy WC-re. Bement,nem mentem vele:D.. A pultos fiú is bement. Furcsáltam mert van személyzeti mosdó de hát ha neki ott a jobb :)
Jordan nevetését hallottam bentről. Ez érdekes lett volna de hát bent volt a fiú szóval gondoltam beszélnek.
Épp lépett ki Jordan,mikor megfogták a csuklóját és húzták vissza. Ne oké ez már nagyon fura volt úgy hogy,idegesen,sietve mentem be (féltem is hátha megtámadják vagy mit tudom én legrosszabbra gondoltam) És mit láttam?!?! A pultos srác és Jordan között ez a beszélgetés zajlott le:
Pultos: "Nagyon szép a szemed. Sokáig tudnám nézni."
Jordan:"Hm..Köszi..De tudod van már aki sokáig nézi."
Pultos:"A bőröd olyan forró. Zavarba vagy?"
Jordan:"Máshogy mondanám."
Pultos:"Ó,tudod amióta itt vagy azóta nézlek. Nagyon jól nézel ki. Az a másik srác nem illik annyira hozzád. Bár engem nem zavar felőlem jöhet ő is de nekem te nagyon kellesz."
Jordan:"Őő.. Ez elég perverz." -Jordan ekkor vett észre.
Jordan:"Érdekes szituáció."
Én:"Rohadtul... Úgy érzem nem adok borravalót. Jobb lesz ha elmész pultos!"
Pultos:"Figyelj,értsd meg..." -Kicsit felment bennem a "féltékenység" pumpa
Én:"Óó,lassan szerintem menned kéne már nagyon vagy a földet értesd ezt meg."
Jordan:"Hm.. Bunyóznátok értem? Szexi. Izgalmas lenne édes" -édes=én.
Én:"Otthon. Jordan kérlek várj meg kint."
Jordan:" Tuti?"
Én:"Hazudnék én neked?" -Jordan kiment
Ez után csak nagyon kevés párbeszéd folyt. Inkább csak annyi hogy veszekedtem a sráccal ha még egyszer csak rá néz lenyeletem vele a korsót stb.... Jordan ezen jót nevetett. Úgy mondta" Te vagy az én kis pitbullom!" Szóval így visszatekintve is szarrá akarom verni a gyereket de azért vicces is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!