Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam nekik meg menni akarok barátommal Brooklynba? (homokos kérdés)
Szóval van egy barátom (Ő biszexuális én homoszexuális)akit imádok tiszta szívből .
Nagyon nagyon szeretjük egymást bár persze ez nem olyan könnyű. Volt már sok vitánk és furán is nézhetnek néha ránk a szomszédok mikor kidobálja a cuccaimat stb... (Ez persze azért van mert kicsit nehéz meg nem igazán beszél a múltjáról) Na szóval eddig is kint élt Amerikában azon belül Brooklynba és ezzel nem volt baj mert 1 éve már itthon volt. Most azt mondta nem érzi olyan jól magát itthon Magyarországon, (régóta Brooklynban élt és a gyerek kora is itt volt csak 14 éves korában a szülei meghaltak és a nagynénijéhez költözött aki magyar országon élt)
és vissza akar menni Amerikába.
Elhívott engem is és nagyon boldog voltam hogy olyan komolynak érzi a kapcsolatunkat hogy engedi hogy hozzá költözzek és kivisz Brooklynba!
Megakartam beszélni szüleimmel a dolgot,de ők teljesen kiakadtak hogy hogy tehetek velük ilyet hogy magukra hagyom stb...
De én kiakarok menni csak elbizonytalanítottak.
Nagyon szeretem csak ez nagy kérés és a szüleim...
Ki akarok menni de hogy mondjam meg nekik hogy kimegyek úgy hogy ne utáljanak érte meg ?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
A homofób apád így járt :)
Amúgy van diplomád már? Most végeztél az egyetemen?
Sziasztok!
Hát igen szomorú :$
És igen nem rég végeztem az egyetemen,bár megyek még Doktorira,de szerencsére,eltudom végezni Amerikában is:)
Ja igen csütörtökön utazom Brooklynba,most megy ezerrel a pakolás:D
Na sziasztok holnap megyünk!:)
Igen a vízumot elintéztük :]
Apum azóta nem jelentkezett,és nem is akart látni.
Anyámnak megmondtam már hogy holnap utazunk,és azt mondta ma hogy mondta apámnak,aki erre nem reagált még csak egy sms-t sem dobott:$
Na mindegy összepakoltunk (úgy ahogy) indulásra készek vagyunk.
Barátainkkal most fogjuk tartani a búcsú bulit:)
puszillak titeket :)
Egy lány.
Sziasztok!:D
Nagyon jól megy eddig minden.
Lett pár barátunk,akiket nem nagyon zavarja hogy melegek vagyunk:)
Apum azóta nem jelentkezett,de nemsokára haza megyek 1 hétre,remélhetőleg akkor meglátogat.
Találtunk egy albérletet,ami eléggé otthonos lett:)
Ez a költözés közelebb hozott minket egymáshoz,boldogok vagyunk.
Azért a szomszédok ferde szemmel néznek ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!