Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha készülne a férjetekről és egy nőről + még egy pasiról fotó háromasban és ő ezt a képet kiteszi profilképnek a facebookon?
És esze ágában sincsen levenni sőt még ő van felháborodva hogy megkérik rá hogy vegye le.
Sőt ez olyan lány akinek minden héten másik pasija ágyában fekszik és közben van férje akivel együtt él.
Csak megkérdezném,hogy hogy van az a kép.Ha értelmes magyarázatot ad rá akkor okés.Ha nem bízok benne akkor meg repül
(ezért nem akarok házasodni)
Kérdezd meg, miért kedves neki ez a kép? És tegyél fel magadról hasonlót.
De most, hogy írod, fogalmam sincs, mi a férjem profilképe :S
Azt tudni kell róluk hogy nagy barátságban voltak a csaj és a férjem.
Mentek együtt sörözni, van a csajnak egy kis boltja minden alkalommal amikor a férjem arra járt behívta kávézni.
Most úgy jön ki a dolog hogy én vagyok a rossz , én tiltom ő tőle a férjemet hogy én nem engedem ő hozzá mert én féltékeny vagyok .
Igen féltékeny vagyok de nem tiltom a férjemnek hogy ne menjen ha menni akar.
Egyenesen rosszul esik a csajnak hogy nem keressük a társaságát.
És fel van háborodva, engem látni se akar, és csak azért mert mertem neki szólni hogy vegye le a fotót mert engem zavar és mert mindenki azt hiszi hogy együtt vannak.
Elég semmiség ez a kép , azt tudom, nem is a kép olyan brutális mert csak ölelkeznek 3-an, hanem az ahogy a csaj lereagálta hogy ő biztos nem törli ki mert ő nem akarja és nevetséges vagyok.
És mire válaszolni tudtam volna újabb írására addigra letiltott és nem kapta meg a válaszomat.
Mit kellett volna tennem? Engem már nagyon idegesített a csaj hogy állandóan csak a pénzköltés van körülötte, és egyoldalú a dolog, mindig a férjem körül lebzselt, rossz híre van ennek a csajnak.
Örülök hogy legalább nem kell aggódnom hogy mikor ugrik a nyakunkba.
Ő elvárta hogy mi meghívjuk mindig valamire minden találkozáskor de ő sose mert neki nincsen pénze.
Nem vagyunk bankárosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!