Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők, ti melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti melyiket választanátok? (Fiúk/férfiak is írhatnak)

Figyelt kérdés

Egy jól kinéző, kidolgozott testű, jó kondiban lévő, erős, kedves srác, akivel lelkileg-testileg teljes az összhang, a szeretkezés is csodás, viszont csóró, vagy egy idősebb, nem sportos hanem átlagos alkatú és átlagos kinézetű pasas, aki ugyan normális de kissé unalmas és főleg otthon üldögélő.

Előbbi mellett kaland az élet, a programok ötletesek, nem beszélve a benne levő vadságról, hevességről, viszont mellette kilátásban lehet a minibálbéres fizetéses ócska panelban való együttlakás ahol a csoki is luxusnak számít, utóbbi pazar, irigylésre méltó körülményeket biztosítana, kiegyensúlyozott, nyugodt életet, viszont mellette unalmas és eseménytelen lenne az élet, heves érzelmektől mentes, majdnem mint egy nagy üres túldíszített házban egyedül.

Szóval, szerelem és eseménnyel teli de nélkülöző élet, vagy felhőtlen, fényűző, de érzelmileg boldogtalan, unalmas élet?

2013. szept. 15. 19:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha már döntöttél és a boldogságot választod és együtt majd kitörtök a csóróságból, akkor miért kérdezed? Szerintem sokan megírták a frankót és tök igazuk van. Nem ítélkeznek hanem véleményt mondanak. És igen, szerintem is a szerelem a legfontosabb és igen egy nő álljon meg a saját lábán is, ne másszon fel a pasi hátára!
2013. szept. 16. 15:37
 22/24 anonim ***** válasza:
64%
Én biztosan az elsôt választanám. Ezen egy percet se gondolkodnék.:)
2013. szept. 16. 16:26
 23/24 A kérdező kommentje:

Már leírtam, azért kérdeztem mert kíváncsi voltam más hogy gondolja, hogy mások is a szerelmet választanák vagy a pénzt. Itt a gyakorin sokan pasik szidják a nőket hogy nekik csak kigyúrt bmw-s csávó kell és minden nőt a pénz érdekli. Ha a válaszolók őszinték voltak, akkor ezeknek a nők terén sikerhiányos fiúknak alighanem nem volt igaza.

És igenis voltak akik ítélkeztek.

''Ha az elsőt választod, boldog lehetsz mert iránta érzel is valamit.

ha a másodikat, akkor bizony címeres k-rva, mivel a pénze kell, amiért cserébe hagyod, hogy dugjon, de szeretni nem fogod, ezáltal nem leszel boldog. Még a pénzétől sem.''

''Ha egy nőnél a pénz a legfontosabb az meg is érdmemli a sorsát! ''

Ezek mik ha nem ítélkezések?

A szerelem valóban fontos, de mint írta valaki, az is elmúlik és előjönnek valódi problémák.

Én szeretnék akár egyedül kitörni a csóróságból, de elég nehéz háttér nélkül.

Mint írtam, nem ítélem el azt sem aki igénybe vesz ''külső'' segítséget.

Mégis melyik lehet a rosszabb? Ezt csak kérdezem, nem szeretnék bármelyikkel is élni.

Ha valaki kihasznál egy gazdag pasit és addig kell neki, míg maga teljesen önálló nem lesz, vagy pedig vele marad mindig de megjátssza hogy szereti?

Mellékesen szólva, el tudom képzelni hogy aki itt hőbörög nő hogy ő a szerelmet választaná aki meg a pénzt az k, az azért az életben nem állna szóba olyannal akinek nincs legalább saját lakhelye és járműve (akinek nem inge ...). Ismertem régebbről igaz egy nem olyan jól kinéző srácot, nem volt olyan fiatal, nem volt munkája, nem érdekelte semmi, a szüleinél lakott, amúgy aranyos srác volt, de csajok ezzel kosarazták ki miért nincs lakása és kocsija. Ha csak a szerelem számítana, minden olyan fiúnak illetve férfinak lenne barátnője akinek nincs még egzisztenciája.

De valljuk be, mi nők nagyrészt anyagiasak vagyunk (tisztelet kivételnek).

2013. szept. 17. 12:00
 24/24 anonim ***** válasza:
1.l
2014. ápr. 27. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!