Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti melyiket választanátok? (Fiúk/férfiak is írhatnak)
Egy jól kinéző, kidolgozott testű, jó kondiban lévő, erős, kedves srác, akivel lelkileg-testileg teljes az összhang, a szeretkezés is csodás, viszont csóró, vagy egy idősebb, nem sportos hanem átlagos alkatú és átlagos kinézetű pasas, aki ugyan normális de kissé unalmas és főleg otthon üldögélő.
Előbbi mellett kaland az élet, a programok ötletesek, nem beszélve a benne levő vadságról, hevességről, viszont mellette kilátásban lehet a minibálbéres fizetéses ócska panelban való együttlakás ahol a csoki is luxusnak számít, utóbbi pazar, irigylésre méltó körülményeket biztosítana, kiegyensúlyozott, nyugodt életet, viszont mellette unalmas és eseménytelen lenne az élet, heves érzelmektől mentes, majdnem mint egy nagy üres túldíszített házban egyedül.
Szóval, szerelem és eseménnyel teli de nélkülöző élet, vagy felhőtlen, fényűző, de érzelmileg boldogtalan, unalmas élet?
Jogos lenne amit írsz, viszont nem tudsz mindenről ahhoz, hogy átfogóbb képet alkoss a helyzetünkről.
Nem jár konditerembe, de régen végzett olyan melót amitől erősebb lett és vannak otthon elvégezhető edzési módszerek.
Nem ide tartozik, de a kondis izmok csak ''lufik'', látványos, de erő nincs mögötte és nem tartós.
Elvégzett iskolát, van végzettsége de nem tudott benne elhelyezkedni (ez hosszú és nem ide tartozik).
Minden más nagyon jó vele, ez az egyetlen gond, a pénzhiány.
"Elvégzett iskolát, van végzettsége de nem tudott benne elhelyezkedni (ez hosszú és nem ide tartozik)."
Rizsa...tehát nincs a gyerekben perspektíva. Nem kell ezt túlragozni. Normális szakmával, vagy normális diplomával igenis van munka.
Ha az elsőt választod, boldog lehetsz mert iránta érzel is valamit.
ha a másodikat, akkor bizony címeres k-rva, mivel a pénze kell, amiért cserébe hagyod, hogy dugjon, de szeretni nem fogod, ezáltal nem leszel boldog. Még a pénzétől sem.
Én a szerelmet választottam. Nálam szóba se jöhetett volna olyan akinek csak pénze van, de érzéseim irányába nincsenek.
27/N
Most muszáj leszek off lenni egy kicsit. Nem minden normálisnak, vagy divatosnak kikiáltott szakmában lehet elhelyezkedni, munkát találni. Egyes szakágakban túlképzés, telítettség van, annyian vannak hogy nem jut mindenkinek munka és legfeljebb kapcsolatokkal, ismerőssel lehet bejutni oda ha szereznek az illetőnek munkát és épp jó helyen jó időben van. Tudnék erre példát mondani környezetemből, olyantól is aki maga mondta el így lett munkája.
Ezt úgy általában mondom.
Ha egy nőnél a pénz a legfontosabb az meg is érdmemli a sorsát! Ergo összejössz az idősebb pénzes muksival, de arra nem gondolsz, hogy néhány év elteltével talál egy nálad fiatalabb pipit, aki mindent megtesz, hogy a pénz és a pasi az övé legyen. Vagyis Te mész a kukába és ha nem tudod eltartani magad, akkor szívás! Egy nő tudjon megállni a saját lábán és ne másokra támaszkodjon! Undorító világot élünk komolyan!
Soha nem leszel így boldog ha a pénzt hajkurászod és nem a szerelmet keresed. Pénz ide vagy oda. A pénzes pasik cserélgetik a nőket, mert megtehetik, ez a szomorú tény! Nem a pasi miatt, hanem mert a nők így állnak hozzá!
24/L
Könnyen ítélkezel mások felett. Persze, ez alap hogy valaki meg tudjon állni a saját lábán. De valakiknek nem megy, nem bír kiemelkedni, nem kap támogatást sehonnan sem és nem is úgy sikerülnek dolgok (mások nevében is beszélek).
Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy szerelem és szegénység vagy pénz és boldogtalanság?
Pasiban is ismertem olyat, aki a pénzt választotta de utána rettentően megbánta (nemcsak nők kerülhetnek ilyen választás elé).
Nyilván akinek esze van, úgy áll össze gazdagabb pasival hogy közben gondol a jövőjére, próbál mellette a saját lábára állni, aztán később vagy ő maga dobja a pasit mikor már nincs rá szüksége (ilyet is ismertem), vagy pedig mellette marad annak ellenére hogy már önálló.
Nem minden vágyam hogy most mindenképpen csak gazdag pasival legyek és eltartassam magam, de ez elég nagy általánosítás és részedről irigykedés azokra nézve akiknek összejött a gondtalan élet egy másik ember mellett. Nem minden tehetős ember barom (akik nem azok ők talán nincsenek annyira középpontban nem vágnak fel a gazdagságukkal) és nem mind mutogatni keres magának fiatal ''pipit'' hogy aztán lecserélje egy másikra. Ismerek nőket, sem a külső sem a belső adottságaikat tekintve nem tűnnek ki az átlagból, nekik mégis összejött hogy náluknál jóval jobb anyagi helyzetben levő párjuk legyen, évek óta boldog kapcsolatban élnek és egyiküket se cserélték le, egyik az esküvőjére készül talán már férjhez is ment. Nem mindegyik mellett van fiatal ''pipi'', nagy csodálkozásomra egy távoli ismerősömnél, magát jól tartó idősebb nőnél akinek 2 vagy 3 gyereke van, a mostani vele egy korú férje aki szintén tehetős, ott hagyta érte a sok éves házasságát és a gyerekeit (osztálytársak voltak régen majd sok év múlva találkoztak). Pedig nála jóval fiatalabb, szebb, műveltebb, okosabb nőt is választhatott volna, vagy akár csak fiatalabb csinosabb nőt.
Vannak kivételek. Én se irigykedek azokra akiknek összejött egy tehetős pasival és évek után se cserélték le őket.
Barátaim, ismerőseim véleménye se egyezik velem kapcsolatban, valaki tisztel ezért hogy nekem nem a pénz számít, tudok szeretni valakit annak ellenére hogy szegény, más meg tök hülyének tart miért álltam össze egy ennyire csóró sráccal.
Nem lehet tudni, az ember kibe lesz szerelmes.
Mindenki maga választja az életútját, akinek ez a vágya, élete hogy valaki mellett kényelmes élete legyen, vagy kényszerből választja mert más lehetősége nincsen hogy kiszabaduljon rossz családi körülményekből és szegénységből, nem ítélem el, nem rám tartozik.
Kíváncsi voltam, más mit tenne ebben a helyzetben, az eszére vagy a szívére hallgatna-e.
Normális, objektív válaszokat szerettem volna ítélkezés nélkül.
Mint írtam, kíváncsi voltam ki mit választana a helyemben, arra számítottam hülyének tartanak majd miért nem a jövőmre gondolok miért vagyok együtt csóró sráccal.
Én döntöttem már, de bírom, valaki kiír egy kérdést már ráugranak és ítélkeznek felette.
Egyes kérdések azért merülhetnek fel, mert problémák vannak egy kapcsolattal amit vagy meg tudnak oldani vagy sem.
Szép dolognak tűnik, hogy együtt harcolni jövőért, élvezni szerelmet, de ha reálisan nézzük, szerelemből nem lehet megélni. Két ember meg is utálhatja egymást az állandó nélkülözésben, egymást hibáztatva és irigyelve másokat. A jövőért való harc kudarcba is fulladhat és sikertelenségbe.
Most is csak általánosságban írtam, nem magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!