Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még visszatérhet nála az érzés?
A barátnőmmel békében váltunk el egymástól még se beszélünk több mint 1 hónapja. 1.5 éves kapcsolat volt igazi első szerelem neki is nekem is. Azt mondta szeretne élni kicsit és most hagyjuk egymást. Konkrétan a kérdésem az lenne, hogy lehet olyan, hogy bizonyos idő után ráébred, hogy jó volt velem, szeret és mindent megadtam neki és visszajön? Lényegében az érdekelne van e olyan, hogy az ember hónapos esetleg év múlva jön rá arra, hogy szereti azt az illetőt és vissza akarja kapni.
20/F 20/L
Van bizony. Nem is kevés.Kimutatások szerint a párkapcsolati szakítások 50%-ában az exek újrapróbálkoznak egymással. Azt viszont nem tudom megmondani,hogy ez mennyi idő múlva történik meg. Itteni leírásokat olvasgatva vagy 1-6hónapon belül ,vagy 1,5-2-3-4-20éven belül kezdik újra a párok. Az újrakezdett kapcsolatok (itteni leírások szerint) kb 1/3-a működik tovább (kb30%).
Tehát a szakított párok 50%-nak a 30%-a működik tovább,vagyis az összes szakító pár 15%-a(ha jól számolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!