Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, van olyan dolog amit titkoltok a
párotok elől?
Figyelt kérdés
Én egy hónapja nagyon részegen beszélgettem egy lánnyal, kaptam tőle egy puszit az arcomra és egyet a számra. Nem csók volt csak puszi. Az én hibám volt, mert én kértem. Csak kíváncsi voltam megteszi -e. Nagyon magam alatt voltam. Utána mikor kicsit kijózanodtam és tudatosult bennem mi történt, elsírtam magam haverom vállán, annyira megbántam. Lehet, hogy néhányatok szerint ez gáz, de nem érdekel. Barátnőmnek nem mondtam el, mert egy idősebb ismerősöm azt tanácsolta, ha tudom hogy többet úgysem teszek ilyet és nagyon megbántam, ne meséljem el, mert csak több bajt okozna és ez nem olyan súlyos dolog, hogy ilyen miatt megromoljon a kapcsolatunk. Kb. egy hónapja történt, azóta is nagyon bánom az egészet és biztosra tudom, hogy többet nem teszek ilyet. Az viszont érdekes, hogy mielőtt megtörtént, rendszeresen azt álmodtam, hogy megcsalom barátnőmet, viszont azóta nem volt egy ilyen álmom sem és jobban szeretem őt mint valaha. Vélemény? Ti titkoltok valamit a párotok elől? 17/f Ő az első komoly barátnőm, rajta kívül nem nagyon csókolóztam még mással. Az is lehet, hogy csak a kiváncsiság tette ezt velem.
Én elmondanám neki, sokkal rosszabb ha valaki mástól tudja meg. Még ha csak ilyen apró dolog is.
F/20
2013. szept. 12. 08:44
2/7 anonim válasza:
Gyerekagyú vagy még, semmi gond.
2013. szept. 12. 08:45
3/7 anonim válasza:
nemkell ennyit problémázni. annyira nem nagy ügy, ha elmondod neki csak ártasz minden szempontból. ráadásul megbántad és nem csinálsz ebből rendszert. szóval: nyugoggyámeg.
2013. szept. 12. 08:46
4/7 anonim válasza:
Ne mond el!
Pont azt beszéltük egyszer a barátaimmal, hogy vannak dolgok, amiket talán jobb ha soha nem tudunk meg. Egy lány barátom is azt mondta, inkább nem szerette volna tudni, hogy a barátja úgymond megcsalta. Ő vallásos, és semmi nem fért bele nála. Nem tudott neki megbocsátani, pedig ott még csók se csattant el.
A te barátnőd valószínűleg nem ilyen, aki már úgy mond a puszta gondolat és a kézen fogás miatt otthagyna. Viszont szerintem ne okozz neki fájdalmat, vannak dolgok, amiket jobb ha örökre titokban tartunk. Ráadásul előre nem tudhatod a reakcióját
2013. szept. 12. 08:56
5/7 anonim válasza:
El ne mondd! Amit nem tud, nem fáj.
Ha megbántad és nem fordul elő többet akkor ennyi.
De ha meg is ismétlődik, vagy legközelebb "véletlenül" megdugod. Azt se mondd el, inkább szakíts valami normális indokkal, mert nagyon alá tudja ásni a bizalmat a soronkövetkezőknél is. Ne cseszd el az életét ilyennek.
2013. szept. 12. 09:26
6/7 A kérdező kommentje:
Sokat segítenek most ezek a kommentek, úgyhogy köszönöm. :)
2013. szept. 12. 09:46
7/7 anonim válasza:
szerintem se mond el ez nem akkora bűn. viszont 17 évesen totál részeg lenni??? most komoly???? de amúgy ja ne mond el!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!