Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti szakítanátok csajotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok csajotokkal ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Csajom volt falunapon és részeg volt és lesmárolta őt egy csávó és hagyta most azt nem tudom eldönteni hogy mi legyen de adtam meg egy utolsó esélyt neki de még mindig nem tudom jól e döntöttem

#szerelem #pár kapcsolta
2013. szept. 9. 20:23
1 2 3
 11/22 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Csak úgy porozna utánam az út :DD
2013. szept. 9. 20:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Mielőtt még mindenki máglyára dobná, bele kell gondolni, h senki sem tökéletes. Még én sem..:D Szóval ilyenkor először belegondolnék, h a barátnőm alaphelyzetben mennyit töri magát azért, h nekem jó legyen, szóval én biztos adnék neki még1 esélyt..:)
2013. szept. 9. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:

Ő mit tenne a Te helyedben?

Nem ismerjük a kapcsolatotokat, de szerintem alapelv, hogy olyat nem teszünk a másikkal, ami fordítva nekünk is szarul esne. (Én biztos szakítanék vele.)

2013. szept. 9. 20:55
 14/22 anonim ***** válasza:
mióta vagytok egyutt?
2013. szept. 9. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:
hát ha csak 1x rugott be és szégyeli magát, akkor meg lehet bocsátani, de ha rendszeresen piál és részegrib.nckodik akkor lapátra tenném, nem égetném magam vele.
2013. szept. 9. 21:37
 16/22 Megyelakó válasza:
én voltam az a csávó és nem csak csók volt :D
2013. szept. 9. 21:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Hagyta magát?? Dobd ki!!! 19/L
2013. szept. 9. 22:14
 18/22 A kérdező kommentje:
4 honapja vagyunk együt és nagyon szarul érzi emiatt magát és hát én adtam neki még 1 esélyt hogy bizonyithasson :D
2013. szept. 11. 15:16
 19/22 A kérdező kommentje:
megyelakó ha te voltál mond meg hol történt milyen faluban?:P
2013. szept. 11. 15:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Mucsajfalva?
2013. szept. 11. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!