Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő is többet érez már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő is többet érez már?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe belezúgtam és nem tudom hogy mit tegyek.

Amikor csak találkozunk vagy egy közös társaságban vagyunk mindig mellém próbál ülni stb...

Együtt járunk németre és érzem hogy ő is érez valamit irántam. Többször is mikor nem figyelek oda folyton engem néz/(ez fordítva is így szokott lenni) és amikor észreveszem elpirul és elkezd mosolyogni. Mikor csak beszélünk stb... Akkor is. Na hogy ezt a kisregény leírtam jöjjön a kérdés! Hogy szerintetek hova hívjam el? Kisebb faluba lakunk mind a ketten.

2013. szept. 7. 22:33
 1/4 anonim válasza:
biztos van a faluban valami hely, amit ismertek, vagy valami park, oda De ha nincs akkor hívd el moziba, és a többi rajtad múlik ;)
2013. szept. 7. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
próbáld elhívni valahova :) ha rád mosolyog az már egy nagyon jó jel :))
2013. szept. 7. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
KÚRD SZÁJBA XDDD
2013. szept. 8. 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Megpróbálom majd :)

3# Inkább nem 14 évesen nem igazán akarom

2013. szept. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!