Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Szoktátok alkalmazni a három napos szabályt?
Ha igen, akkor milyen gyakran és kinél? Mitől függően?
(három napos szabály jelentése, ha esetleg valaki nem tudná: a megismerkedés után csak 3 nappal keresitek, hívjátok/írtok a lánynak)
Az az értelme hogy ha egy srác úgy érzi jó benyomást keltett, akkor néha jó a lányt hagyni kicsit "had főljön a levében", mert akkor belé eszi magát a hiány-érzet, és akkor nagyobb esélye van annak hogy a következő randin lehet király tempóba haladni, meg úgy talán látja a lány hogy a pasi nem ilyen csimpaszkodó kölyök, szóval annyira azért nem rossz taktika.
Még fiatalabb koromban valami hasonlóval játszottam én is, de akkor még nem volt elnevezve.
én a három hónapos szabályt alkalmaztam
(nem vált be)
Csak nem az Így jártam anyátokkal -ból vetted? :D
Inkább a rész utolsó pár percére kellett vna figyelni, mert az ad egy jó választ erre a taktikára :D
Christiano Ronaldo :D
én ezt nem így látom, mert nyomulás és "nyomulás" is között van különbség.. tehát, ha rögtön vagy másnap keres attól még nem csimpaszkodik, ellenben, ha próbára akar tenni, csak azt éri el, hogy egy megbízhatatlan majomnak gondolom... aki játszadozni próbál, és ha azt várja, hogy ettől a lábai elé heverek akkor nagyon rosszul hiszi
16. onnan vettem, de inkább csak az elnevezést :D nagyon jól emlékszem a HIMYM-es tanulságra, de az én esetem most más :)
eset... ugyan, már rég elvágta magát nálam, szóval kár szót pazarolni is rá :D
"ugyan, már rég elvágta magát nálam, szóval kár szót pazarolni is rá :D"
Akkor... miért... tetted... fel... a... kérdést...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!