Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha képes vagyok kiábrándulni egy fiúból/férfiból azért, mert nem ír helyesen vagy a vesszőket nem teszi ki a megfelelő helyre?
Ha én írtam volna ki ezt a kérdést,már kizavartak volna a világból itt az "okos" emberek, hogy mit képzelek magamról.
Egy ilyen kérdést kéne már kiírni: Normális,ha képes vagy nyalizni akármilyen lánynak itt a gyk-n,csak azért mert egy kanos dög vagy? Igen... Ez megy itt.
Engem is zavar. Iszonyatosan frusztrál.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
15# Tanulság?
Képtelen vagy normális kérdést feltenni, és ezért hurrognak le állandóan. A kérdező egy normális kérdést írt ki. És normálisan válaszoltak neki... Nekem is ez a véleményem...
26N...
Bár lehet én is csak kanos vagyok... (legalábbis szerinted...)
Szerintem normális. Engem is kiborít, ha egy nő nem tud helyesen írni. Általában nem elég értelmes mellette. Bár vannak kivételek (mondjuk egy haveromnak gyakorlatilag nincs helyesírása, de amellett teljesen értelmes, normális, és bármiről lehet beszélgetni vele).
Bár nem tudom, hogy egy lány esetén túl tudnám-e tenni magam a dolgon, ha értelmes mellette.
Én is azt szűröm le belőle, hogy nem értelmes és igénytelen. Persze 1-2 elütés még nem zavar, de a rendszeres durva hibák igen.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!