Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kell megfelelő izomzat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kell megfelelő izomzat ahhoz hogy jobban bírjam vonzani a nőket?

Figyelt kérdés

Régebben sem voltam valami izompacsirta. Az elmúlt időben a kemény fizikai munka pár hónap alatt megformált, de tényleg ez kevés lenne? Tényleg 40-es kar kellene a 168 cm-hez?

Nem elég csak a ruházatot, hajviseletet, stílust kialakítani, tényleg kell ezek mellé az izomzat is?

22/F

2013. aug. 29. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
inkább pénz kell hozzá.
2013. aug. 29. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
nem... legalábbis aki nem a külsőségekre hajt, annak nem
2013. aug. 29. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell hozza idetlenul nagy kar. Csak illjen hozzad:)
2013. aug. 29. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Na! Végre egy jó hír. :)

Amúgy, nincs nagyon pénzem mert közmunkás vagyok, az meg nem 100000-ket kereső állás.

2013. aug. 29. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
hallod én azt mondom gyurj egy csomó elönye 1.csajok jobban jönek akik nem ezt mondják vagy öreg aszony vagy csunya 2.sok nyomi nem köt beléd 3.a dugást jobban bírod aszem enyi az elönye majd meg tudod de szentem gyurj
2013. aug. 29. 21:12
 6/9 anonim válasza:
a 40-es kar az nem nagy ám :D
2013. aug. 29. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:

De csak képzelj el egy 168 cm-es srácot 40-es karral... :D

Olyan lennék mint egy gnóm :D

Én személy szerint megvagyok elégedve az izomzatommal, mert amit csinálok ahhoz tökéletesen elég.

2013. aug. 29. 21:17
 8/9 anonim válasza:

ja, az ja :D

nekem 40-es van, azért írom, hogy az abszolút nem nagy, mondjuk én valamivel magasabb vagyok, ha alacsonyabb lennék, lehet hogy az összhatás miatt nagyobbnak tűnne :)

2013. aug. 29. 21:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Na látod :D

Meg én úgy vagyok vele, hogy nekem nem a legjobb csaj kell hanem aki pont megfelel a számomra, és el is tud fogadni így.

2013. aug. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!