Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz barátnőm hogy vegyem ra a szopasra, sexre, hogy kinyaljam neki?
Ebben a korban szerintem egy nem szűzlánytól sem gáz, ha pár hónapig "gondolkozik".
Ne vedd rá sehogy, mert nem veszi jól ki magát. Ha készen lesz rá, és kívánja majd, akkor le fog veled feküdni. Az erőltetés sosem jó.
18 évesen én is szűz voltam, de 1-2 hónap után azért már ment a tipi-tapi kategória, 4-5 hónap orális és 9 hónapig kellett rám várni, addigra éreztem azt, hogy mehet a menet, pedig nem tartom magam se prűdnek, se ijedt kislánynak, de akkoris kellett annyi idő az első ilyen típusú kapcsolatomban. Én azt hittem jó úgy, szakítás környékén viszont felhánytorgatták, hogy mert bezzeg megvárt amíg úgy határozom...
Szóval ha ennyire nem tudsz várni lehet jobban jár a lány ha békén hagyod. Egyébként pedig türelem. Ha beszélgetni tud a dologról, vagy nem jön zavarba a témától (magamból indulok ki, egyáltalán nem hoz zavarba, elröhögcsélek bármilyen disznó viccen de nem tudom nevén nevezni a dolgokat csak virágnyelven megfogalmazva tudok beszélni a témáról.) akkor csak kezdeti gátlásokról van szó és amint teljesen megbízik benned nem lesznek problémák. Sőt, lehet kamatostól megtérül a türelmed. :P
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!