Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan enyhítsem féltékenységem?
Sajnos anyukámat látom önmagamban, mert ő is folyton édesapám után jár, nyomoz, holott tényleg semmi oka rá, folyton együtt járnak mindenhová, stb!
Én is ugyanez vagyok és bárhogy próbálom enyhíteni, nem megy, mert folyton a fejemben kavarodnak a hülye "MIVAN, HA?" gondolatok...
Gondolom fél évig nem lenne velem a párom, ha nem szeretne, mert olyakor már én is azt mondom, hogy nem bírnám a helyébe ezt a féltékenységet, amit művelek...
Ő is félt, nem arról van szó, de ő már eljutott arra a pontra, hogy bízzon bennem eléggé ahhoz, hogy visszafojtsa ezt. Én viszont nem tudom, bárhogy is próbálom... Folyton ideges vagyok, még akkor is, ha netezik, mindig ott ülnék mellette, mindig vele akarok lenni, mindig mindent vele szinte, nem akarom megfolytani, mert annak nem lesz jó vége és azt sem akarom, hogy pont azt tegye meg, amivel az őrületbe kergetem, pl hogy más lányhoz meneküljön, mert pont azzal idegesítem épp...
Elvileg azt mondják a "nagyok", hogy mivel együtt élünk, kb dupla annyi időnek számít az együttlétünk, mert nem csak találkozgatunk, hanem nagyjából 0-24... és 5 hónap együtt élés más, mint 5 hónap járás, szerintem... meg hát így legalább tudjuk, hogy kibírjuk egymást állni, nem majd akkor derülne ki, mint mondjuk, akik esküvő után költöznek össze...
Az eljegyzést tudja, hogy szeretném, tudja, hogy igent mondanék, és azt is tudja, hogy nem akarom elsietni, vagy azt, hogy megbánja... Állítása szerint, egy ideje gondolkodik rajta és jól megfontolta és már mindent eltervezett, pusztán annyit kértem, csak akkor tegye meg, ha biztos magában, a válasza az volt, hogy már rég biztos ebben.
Dupla nem dupla, ezzel a hülyeséggel meg ne foglalkozz.
Mi az ami biztos az életben? Semmi sem az, max az hogy ott ülsz abban a székben és épp válaszolsz na talán az biztos.
Szerintem te nagyon előre gondolkodsz , hogy mi lehet majd meg mi lesz majd meg jujj istenkém ez booooorzalmaaasss, úúúú...
Ezzel nem azt mondom h nem maradtok együtt NEHOGY félreértsd itt nekem ,csak ne gondolkodj ilyeneken, távlatokban, ami van az biztos a,. annak örülj ami vagy amid van.
Vannak akik 10 év együttlét után jegyzik el egymást és még is szétmennek, van akik örökké együtt maradnak. Te is tudod ezeket nagyon jól.
Nektek sincs megírva az éltetek hátralevő fejezetei, szóval bármi lehet, de mindenkinél fent áll.
Szépen nyugodj le, járj szerintem kung-fura.
Nincs több ötletem......
Ja igen, nem ártana valami elfoglaltságot keresned, vagy keresnetek de nem ugyanazt és ugyanott.
Te elmennél mondjuk futni meg ki a természetbe fákat festeni most épp egyre szebb lesz így ősszel a táj.
Ő meg menjen el a másik irányba biciklizni vagy menjen el kondizni vagy akármi lényeg, hogy próbálj meg kitalálni valamit valami elfoglaltságot, ami által pár órát hetente legalább 1x külön vagytok. Nagyon fontos.
Szerintem, persze lehet h csak szerintem, de ez a fajta kevés különlét a legjobban működő kapcsolatoknál sem árt.
Szoktunk külön lenni, minden nap órákat és van, hogy 1-1 szombaton a haverjánál alszik.
De nem akarlak tovább fárasztani, köszönöm, hogy időd szakítottál a hülyeségeimre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!