Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kezdő kapcsolatban mennyi idő után megengedett az ott alvás barátnőnél?
Nem vagyunk már kicsik, 19F és 19L, és kb. 2 hónapja járunk, de barátnőm fél rákérdezni a szüleitől, mert tart a visszautasító választól.
A szülei tanárok, így biztos nem hülyék, tehát van bennük komprmusszumkészség.
Szerintetek?
Hát a tanár szülők elég nehezen engednek az ilyesmiben. Tenni kell nekik a jófiút hogy engedjék. Én most 16 éves fiú vagyok. 2 éve ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. 1 hétre rá nála aludtam, 5 hónapra rá pedig összekültöztünk. Az én szüleim toleránsak voltak ilyen szempontból. Az övéi meg nem lényegesek, mert ő most 26. Két évvel ezelőtt 24 volt.
Tehát csak tedd a jófiút, ne robbantott farmerban és bőrdzsekiben állíts oda, hanem valami normális ruhában, ha hajad ne legyen ezerrel bezselézve, se hajlakkozva, stb. Ha kellő képpen tudod mutatni a jófiú szerepet, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!