Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan erzesem hogy a bartnom ma akarja bevallani hogy megcsalt. Megbocsajtsak neki?
finoman felvezette mar a dolgot, hogy ma komoly dologrol akar majd beszelni ha atmegyek.
Es tolem fogg hogy mit teszek, mit reagalok, a dologra.
Szerintem megcsalt ettol felek.
Szerintetek ha megbocsatok tobbszor nem fog?
Mert szerintem ha 1x megtette es megbocsatok neki akkor mi tartana vissza hogy maskor ne csaljon meg... Ha nincs semmi kovetkezmenye
most megyek hozza (nem tud rola hogy megyek)
szakad az eso, ez nem tul jo elojel
Kedves 10-es
Teljesen felesleges volt személyeskedned, én semmi rosszat nem tettem neked. Az, hogy nem értesz egyet, még nem elég ahhoz hogy minősíts.
Ráadásul olyasmit állítasz amiről tényleg semmit nem tudsz. Félelem? Vajon mitől kéne félnem szerinted? Ugyanmár.
Előre szólok, hogy nem fogok többször reagálni arra amit írsz, mert ez a kérdező "topikja", nem a te személyes népnevelésed fóruma. Én csak annyit szeretnék, hogy gondolkozz mielőtt írsz és nézd meg több oldalról a dolgokat.
Ha csak abba belegondolsz, hogy én a SAJÁT véleményemet mondtam, nem adtam tanácsot és nem mondtam hogy aki másként él az hülye.
Veled ellentétben.
Egy lehetősége volt..ha eljátszotta akkor add ki az útját.
Ha játszod a naivat, akkor máskor ugyanúgy titokban megfog történni. Ne vegyél be semmi dumát. Ne fogja se a piára se semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!