Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik. Mit tegyek hogy megkedveljen?
Oké, tapasztalatlan tini vagyok, nem kell gúnyolódni!
Van egy fiú, aki tetszik, edzésre együtt járunk. Tudja, hogy tetszik nekem de ő sajnos nem igazán kedvel. Most elment gimibe, szóval meg fog ismerni rengeteg gyönyörű lányt. Már volt barátnője és félek hogy nemsokára megint lesz. Nekem még nem volt barátom, és nem tudom őt kiverni a fejemből. Hogy kedveltessem meg magam vele? Szeretném ha legalább baráti szinten jóban lennénk. Próbálok nála bevágódni, de éreztette már velem, hogy
nyomulok, nincs megoldás, segítsetek! (a 'felejtsd el!' nem jöhet szóba!!!!)
Egyeltalán normális ha 14 évesen barátot szeretnék?
egy kétségbe esett tini xxx
Élőre is köszi a válaszokat, ja és bocsi ha értelmetlen volt :D
Vetkőzz és szerelem :D
Viccet félre téve a normálisabb fiúk, akiknek max. 1 barátnője volt, nem tudják lekezelni ha egy lány odavan értük úgyhogy szopacs a szitu, kérdezz rá :D
Hmmm...ez elég bonyolult felállás...
Szerintem még érdemes próbálkozni, különösen akkor, ha tudod az elérhetőségét. Mivel megvan a közös érdeklődésetek, (sport) ezért elég jó helyzetben vagy. Próbáld meg önmagad adni, mert a fiúk nagy többsége szereti az őszinte lányokat. Ez a későbbiekre nézve (ha netán összejöttök) is jó tanács.
Nem kell megjátszani magad, mert egy idő után olyannak fog elfogadni amilyen vagy, és valószínűleg okosabb a "szimplán barátok vagyunk" felállással kezdeni...én drukkolok neked!;)
Köszönöm szépen!
Feladni biztos nem fogom (képtelen vagyok rá) és megfogadom a tanácsod, mégegyszer köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!