Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van olyan ember aki nem tudott túl lépni az első nagy szerelmén?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:11
12/16 anonim válasza:
Én olyan szépen túltettem magam rajta, hogy az összes jövőbelin is sikerült túltennem magam jó előre :DDD Szerelem?, még a szó is gagyi. Szerelem? én szerelem? vagy most akkor ki szereli?
13/16 anonim válasza:
#12 az a baj, hogy velem is ez lesz, ha ez most elmúlik :D
14/16 anonim válasza:
Minden kapcsolat emberfüggő és két egyforma eset nincs. Mondják az okosok. Nekem 4 éves kapcsolatom volt, több mint 2 éve lett vége, de hiszem hogy senkivel nem lesz már olyan. Nem is tolonganak az alanyok, de annyira nem érzem azt mással, ha van is... Szerintem van olyan embertípus vagy szerelem, amit nem lehet elfelejteni. Már a 2 év alatt hittem azt, hogy minden oké, de nem. Megjegyzem, lezáratlan, hirtelen szakítás volt a részéről. Ma írtam smst hogy olyan, mintha tegnap történt volna...30/F
15/16 anonim válasza:
*nem hiszem, hogy senkivel lesz még olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!