Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak számára hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak számára hogy lehet vonzó egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, szerintem minden rendben van velem, de sajnos elég instabil és depresszióra hajlamos lány vagyok.

Úgy érzem soha nem kerülök ki ebből és senkit nem akarok megbántani azzal, amilyen vagyok. A külsőm és különböző tulajdonságaim miatt sok fiú szeretne megismerni, de nem tudom hogyan kíméljem meg magam tőlük. Nem ismernek és nem tudják, hogy milyen nehéz eset vagyok...kiszámíthatatlan, szeszélyes. Hogyan kerüljek ki ebből, hogyan segítsek magamon?

2013. aug. 26. 21:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást :)

#9. Igen, velem is ez a helyzet... Csak tudnám mitől van, és ezzel még együtt jár az is, hogy elhamarkodottan döntök mindenben és túl hamar mondok ki dolgokat, amelyeket természetesen nem gondolok komolyan.

Egyetlen esetben nem zavart az általad említett "ragaszkodás" fiú részéről.. de ott is én csesztem el végülis.. És ami a legrosszabb: azt érzem, hogy soha nem leszek újra szerelmes. Nem tudja semmi és senki felkelteni az érdeklődésem és ez egy ócska érzés, mert érzéketlen szívtörő sem akarok lenni senki szemében

2013. aug. 26. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon hasonlóak vagyunk :) kezdetben engem sem zavar a ragaszkodás, aztán amikor épp mélyponton vagyok és úgy döntök a legjobb lesz elmarni magamtól mindenkit, akkor kezdődik az érzelmi rombolás magam körül. A barátaim valamiért töretlenül kitartanak mellettem és az ilyen korszakaimról tudomást sem vesznek, egy srác van aki hasonlóan vélekedik de ő is megér egy misét... so so nem értem, hogy lehet engem elviselni és mivel ismerem magam, senkinek nem akarok szenvedést okozni, ezért igyekszem elkerülni a férfiakat.
2013. aug. 26. 23:01
 13/17 A kérdező kommentje:

jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :)

és igen, a barátaim engem is így fogadnak el, ahogy vagyok..sokszor még viccelődnek is ezzel :D

ez inkább azok számára rossz, akik nem ismernek jól és nem is akarom sem magamat, sem őket azzal fárasztani, hogy ezt elmagyarázzam, mert felesleges

az utóbbi időben én is arra jutottam, hogy talán elkéne kerülnöm a férfiakat (bár az igazat megvallva eddig sem kerestem túlzottan a társaságukat), aztán lesz ami lesz

2013. aug. 26. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:

vágd rövidre a hajad, ne sminkelj és járj kismama ruhákba hogy azt higgyék kövér vagy,

de akár le is szarhatnád ezt, és keresel vkit aki elfogad

2013. aug. 26. 23:44
 15/17 JohniDaren ***** válasza:

Nem akarom elvenni a kedved, de egy ilyen lány senkinek nem kell. A fiúk/férfiak a magabiztos, pozitív kisugárzású, kedves, nyitott lányokat szeretik. Ahhoz hogy ilyen légy semmi más nem kell minthogy LÉGY BOLDOG! Ha boldog vagy azt látják rajtad, és az vonza az ellenkező nemet.

Az hogy te mitől leszel boldog, azt csakis te tudhatod.

2013. aug. 27. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Pedig egy kiutad van, ha van a környékeden egy fiú akit kedvelsz és akiben megbízol, ha ő is viszont kedvel és becsül téged valamire, ő az egyetlen aki kivezethet ebből a depiből vagy "kamu" önsajnálatból vagy miből.. mindenkinek vannak szeszélyei, instabilitása, nem csak neked, ez inkább periódusfüggő valakinek ekkora valakinek akkor valakinek hosszabb valakinek rövidebb ideig. Egyedül akkor tudod magad ebből kirángatni (feltéve ha akarod) ha nyitsz mások felé. Ehhez azonban jó embereket kell találnod ehhez. Adott esetben egy általad kedvelt/szeretett fiú tud ezen javítani, ha őszintén elmondod neki, hogy ilyen és ilyen vagy és ezért és ezért lettél ilyen. Ha tényleg érdekled (márpedig lesz olyan ahogy leírtad) akkor ő kisegít ebből.
2013. aug. 28. 00:09
 17/17 A kérdező kommentje:

#15. nekem nem azok a tapasztalataim, hogy ennek ellenére nem kellek senkinek vagy hogy ne tetszenék a fiúknak.. pont ez az amit én sem értek és, ha jobban megfigyeled, ez a kérdésem alapja :)

#16. mind szép és jó, amit leírtál, csak egy apró hiba van benne: az egyetlen, aki ebből ki tudna "vezetni", az általam szeretett fiú -sikerült őt is megbántanom annyira, hogy ezt már nem lehet visszacsinálni sajnos, pedig hidd el, én örülnék neki a legjobban.

2013. aug. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!