Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak számára hogy lehet vonzó egy ilyen lány?
Ami azt illeti, szerintem minden rendben van velem, de sajnos elég instabil és depresszióra hajlamos lány vagyok.
Úgy érzem soha nem kerülök ki ebből és senkit nem akarok megbántani azzal, amilyen vagyok. A külsőm és különböző tulajdonságaim miatt sok fiú szeretne megismerni, de nem tudom hogyan kíméljem meg magam tőlük. Nem ismernek és nem tudják, hogy milyen nehéz eset vagyok...kiszámíthatatlan, szeszélyes. Hogyan kerüljek ki ebből, hogyan segítsek magamon?
Ez nem úgy megy, hogy külső, meg nehézségel...
HA valaki úgy érzi, bele szeretett a másikba, mindegy minden, akkor is kelleni fog neki.
Én voltam szerelmes, egy hozzád hasonlóan nehéz esetbe.
De nem érdekelt semmi, mert szerettem.
Nem kell őket "megkímélni",csak az elején közölni.
Hidd el,ismertem nagyon durva esetet,aki ugyanígy állt hozzá,de végül az egyik legjobb döntése volt,hogy nem másokat akart "megmenteni" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!