Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak számára hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak számára hogy lehet vonzó egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, szerintem minden rendben van velem, de sajnos elég instabil és depresszióra hajlamos lány vagyok.

Úgy érzem soha nem kerülök ki ebből és senkit nem akarok megbántani azzal, amilyen vagyok. A külsőm és különböző tulajdonságaim miatt sok fiú szeretne megismerni, de nem tudom hogyan kíméljem meg magam tőlük. Nem ismernek és nem tudják, hogy milyen nehéz eset vagyok...kiszámíthatatlan, szeszélyes. Hogyan kerüljek ki ebből, hogyan segítsek magamon?

2013. aug. 26. 21:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mit akarsz elérni?
 2/17 Sir Sarcasm ***** válasza:
50%
Hagy egy fiúnak, hogy boldoggá tegyen. Vagy írass fel egy kis frontint.
 3/17 anonim ***** válasza:
hipnózissal
2013. aug. 26. 21:36
 4/17 A kérdező kommentje:
elírtam egy mondatot: nem tudom hogyan kíméljem meg őket magamtól
2013. aug. 26. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
remete életmód ajánlott neked és megkímélheted a világot magadtól
2013. aug. 26. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ennyire távolságtartó. Legyél ugyan óvatos, de ne zárkózz el az ismerkedés elől! Hiszen soha nem tudhatod, hogy kit sodor az utadba a sors! Talán épp olyasvalakit, aki a támaszod tud lenni és segít átlendíteni ezen az egészen.
2013. aug. 26. 21:38
 7/17 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy megy, hogy külső, meg nehézségel...

HA valaki úgy érzi, bele szeretett a másikba, mindegy minden, akkor is kelleni fog neki.

Én voltam szerelmes, egy hozzád hasonlóan nehéz esetbe.

De nem érdekelt semmi, mert szerettem.

2013. aug. 26. 21:43
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem kell őket "megkímélni",csak az elején közölni.

Hidd el,ismertem nagyon durva esetet,aki ugyanígy állt hozzá,de végül az egyik legjobb döntése volt,hogy nem másokat akart "megmenteni" :)

2013. aug. 26. 21:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Talán hozzám hasonló vagy, ebben az esetben tényleg jobban jársz, ha elkerülöd őket. Rettentően instabil vagyok, néha igazán feldobott és pörgök ezerrel de ha olyanom van akkor durván depressziós mindenféle külső körülménytől függetlenül. El sem tudom képzelni miért vonzó ez a férfiaknak, én soha nem kezdenék magammal, tényleg az ilyen emberre, mint én mondják, hogy őrült. Normálisabb napjaimon próbálkoztam párkapcsolattal, de az érzelmek csak még instabilabbá tettek, valamiért a másik fél ettől csak ragaszkodóbb lesz...
2013. aug. 26. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Szex kell neked! Az jól oldja a depressziót! Meg mindenféle nyavalyát!
2013. aug. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!