Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munka vagy barát/barátnő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka vagy barát/barátnő a fontosab számotokra?!?!?!?!?

Figyelt kérdés
Ha mindenképp dönteni kéne mit választanátok.?

2013. aug. 26. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire értékes a kapcsolat.

Vagy te hogy gondolod?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!!

2013. aug. 26. 16:55
 2/14 A kérdező kommentje:
hát elég értékes..leszarja a fejem a munka miatt..
2013. aug. 26. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátnő nélkül még ott a bal kezem, munka nélkül már jobb eséllyel több hátrányt szenvedek el.
2013. aug. 26. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
gondolom neked nem kell csekket befizetni vagy nem gyűjtesz semmire
2013. aug. 26. 16:57
 5/14 A kérdező kommentje:
azért azt nem mondanám..őt meg eltartják otthon..
2013. aug. 26. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Azért s*zarja le a fejed mert dolgozol? :O

Mindent meg lehet beszélni értelmesen. Egyeztesd össze a kettőt ha tényleg fontos számodra. Add a tudtára, hogy neked ez a megélhetésed stb.

2013. aug. 26. 17:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Munka a fontosabb. A barátnő a csak viszi a pénzt, abból nem élsz meg. Ha dolgozol akkor viszont lesz lóvéd.
2013. aug. 26. 18:07
 8/14 A kérdező kommentje:
soha nem kértem hogy adjon, pénzt sőt még azt sem hogy vegyen nekem valamit. nem olyan vagyok kedves '' barátnő viszi a pénzt'' ;)
2013. aug. 26. 18:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azért átgondolnám a barát helyzetét. Lehet a barátodnak most az a fontos, hogy legyen önálló keresete, és el tudja magát tartani, esetleg a későbbiekben a saját családotokat.

Te meg ha szereted, akkor megérted azt hogy neki most a munka fontosabb. Nem hisztizel,nem nyivákolsz :D Inkább örülj hogy gondol a jövőjére. Lehet le leszek pontozva de nem érdekel.Ha te mint lány emiatt szakítasz akkor menj, nem is érdemelted meg őt ;)

2013. aug. 26. 18:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Először a munka.

Gondolom a csaj nem fog eltartani.

Pénz nélkül meg éhen halunk.

2013. aug. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!