Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret még vagy most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még vagy most mi van?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az van hogy összegabalyodunk egy lánnyal akinek van baratja.3honapig ment a dolog.Viszot 1honapja vagy talan tobb amiota mar megszakadt ez.de beszelink stb.

Azt mondta mar nem szeret viszont gyakran almodik velem hogy csokolozunk stb.

Amikor megkerdeztem hogy erez e meg valamit azt mondta "nem tudom"

Akkor most meg erez valamit irantam?

Normalis valaszokat kerek..

18/F

2013. aug. 26. 00:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Hűtlen nő nem kell senkinek.
2013. aug. 26. 00:56
 2/11 Sir Sarcasm ***** válasza:
szerinted, ha ezt így meg tudnám mondani még itt ülnék?
2013. aug. 26. 00:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem.nem mindegy.Nekem nem mindegy
2013. aug. 26. 00:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert gyerek vagy.
2013. aug. 26. 00:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a sok hibáért a szövegben.
2013. aug. 26. 01:00
 6/11 anonim ***** válasza:

ne hagyd magad hülyíteni... ahhh...

ha jönne még egy nála is szebb, okos, értelmes, aranyos lány, elhiszed nekem, hogy ezt a lányt le se sz*rnád? :D gondolj erre!

2013. aug. 26. 01:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Neezd nalam ez nem igy megy.Lehet rajta poenkodni vagy nem elhinni de ismerem magam.

Csak nem tudom miert almodik velem ha elvileg nem szeret

2013. aug. 26. 01:08
 8/11 anonim ***** válasza:
van egy gusztusod
2013. aug. 26. 01:10
 9/11 A kérdező kommentje:

Lehet.

De most nem ez a kerdes

2013. aug. 26. 01:11
 10/11 anonim ***** válasza:

miért ragadsz le egy olyannál, aki azt mondta neked, hogy nem szeret? még ezután a mondat után is feltétlenül küzdenél érte? még úgy is, hogy van barátja? miért? talán beleszerettél? érzel iránta valamit? mert ezt nem írtad le.

amúgy meg, legyél már nyitott, ne ragadj le 1 lánynál. ha van barátja és mellette veled volt 3 hónapig, akkor ha esetleg még a tiéd is lesz ez a lány talán talán, mással is kikezd majd, mikor ti lesztek együtt. milyen nő ez, szerinted?! nem érdemli meg, hogy igazán szeresse valaki! csak megszívatnád magadat vele. kell ez neked, most úgy őszintén?!

2013. aug. 26. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!