Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Első szerelem, hatalmas hormonháború....szomorú, és fájdalmas, a legnagyobb baj az vele, hogy ha 1 éve nem is nagyon tartjátok a kapcsolatot valószínűleg ő már eg ymás ember, te is más vagy, voltaképp már csak a fejedben maradt képbe vagy szerelmes....
Igazi felejtést az új szerelem hoz....de 12 évesen még mindez nagyon korai
Szia :) 15/F.. Én ugyan így vagyok egy 13 éves lánnyal.. (1 éve volt ez is..) Még mindig szeretem.. nincs távol, azt hiszem havernak elmegyek neki, ha valakire szüksége van éppen, de ennyi.. Majdcsak elfelejted, én is ebben reménykedem, átélem a helyzetet én is a fiú oldalon :D
Köszi hogy elolvastad.. :) :* ED3m
"Szia :) 15/F.. Én ugyan így vagyok egy 13 éves lánnyal.. (1 éve volt ez is..) Még mindig szeretem.. nincs távol, azt hiszem havernak elmegyek neki, ha valakire szüksége van éppen, de ennyi.. Majdcsak elfelejted, én is ebben reménykedem, átélem a helyzetet én is a fiú oldalon :D
Köszi hogy elolvastad.. :) :* ED3m"
Ez meg Edeemm az ncore-ról, itt is b-zisan irsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!