Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom mindig fingik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig fingik ha velem van gátlástalanul, és nagyon büdös is néha. Más is szokott a párja előtt fingani?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, még a szüleim előtt se fingottam be soha,ha kellett vagy visszafogtam vagy elmentem WC-re vagy fürdőbe. De más mellé nem fingottam oda. Tudom a pasik másabbak, de én lány létemre ezt bunkóságnak tartom. MErt ha véletlen lenne az nem gond, de néha nagyon hangosakat és iszonyú büdöseket fingik amitől már néha a gyomrom is felfordul... ha meg rászólok akkor meg nem érdekli, azt mondja jó az emésztése, nem akar szélgörcsöt kapni miattam. Mondjuk a fingásával nincs is bajom, csak ne lenne annyira büdös.

17/L

2013. aug. 25. 13:49
1 2
 11/17 lencsilány0829 válasza:
78%
szerintem is természetes dolog a fingás, én is szoktam lány létemre, és nem zavarna ha a környezetemben bárki csinálná...szerintem is vicces. DE, az én pasimnál ez már kóros, és mikor mondom hogy szerintem ezt már tuti ki kéne vizsgáltatni akkor még én vagyok lehurrogva....persze a hangja állati vicces, amiatt még talán büszke is vagyok....de annyira büdös és annyira gyakran, hogy ti azt nem tudjátok felfogni! És ilyen mennyiségben már egyszerűen egy idő után nem vicces, csak idegesítő és tehetetlen vagyok, mert nem érzékeli, hogy mikor esett át a határon, mikortól nem vicces már....ugyan úgy röhög tovább...kész vagyok ettől teljesen...van hogy direkt közli, hogy az egész napi adagot hazahozta a munkából, mert ott nem lehetett...hát kösz....na lehet nevetgélni! De azért ha valakinek érdemi tanácsa lenne megköszönném!
2013. szept. 27. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Nincs pasim, de amikor volt, nem szellentettem előtte. Ő viszont igen. Hangosat, büdöset, és a haverjával együtt recsegtettek. (Doktoranduszok, tudományos segédmunkatársak voltak. Ez csak egy adalék a történethez.)

K***a undorító volt. Szerintem előbb-utóbb el fogja veszíteni a szexuális vonzerejét a másik szemében az, aki ekkora fingógép. Én nem azt mondom, hogy nem csusszanhat ki véletlenül, de azért ne űzzön már sportot belőle, főleg ha idegesíti a másikat.

Egyébként arra jöttem rá, hogy nevelés kérdése. Aki olyan családban nőtt fel, ahol nem fér bele az egymás előtt fingás, az ilyen párt válasszon. Aki meg "lazább" ebből a szempontból, az meg hasonlót. És akkor nem lesz konfliktus.

2015. márc. 17. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

Finnyás p*csák vagytok kedves Hölgytársaim.

Fingik a pasitok. És? Jobb lenne, ha pl. minden este péppé verne Titeket? Vagy idült alkesz, ne adj' Isten narkós lenne? Vagy mellék*rna?

Mi is szoktunk egymás előtt a párommal eregetni, tudod ki fogja visszatartani, hogy aztán a hányingerig görcsöljön az ember hasa. Mindketten vegetáriánusok vagyunk, rengeteg zöldséget eszünk, amitől aztán lehet.... és nagyon jól megvagyunk együtt.

30/l

2015. okt. 6. 13:07
 14/17 anonim válasza:
28%
Mennyi unintelligens bunkó paraszt van ezen a világon. Szomorú. Alapvető etikett hogy nem eregetünk mások előtt. Pláne nem a szerelmünk előtt. Csöves viselkedés.
2019. nov. 13. 07:04
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Lennék a helyedben kedves kérdező
2020. nov. 17. 01:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is intelligencia és nevelés kérdése. Aki fingik mások előtt az neveletlen ,bunkó ,viselkedés. Aki nem tud viselkedni az más dolgokban sem tud.

A másik oldala a dolognak egy párkapcsolatban szerintem kiábrándító és undorító. Most nem arról beszélek ha véletlenül kicsúszik vagy valakinek álmába fingani kell ,mert ugye ilyenkor nem tudja kontrollálni magát. Mondjuk ha valakit nem zavar akkor képzeljen el egy szituációt, mondjuk orális szex ,amikor a kedves hölgy kényezteti a párját és egyszercsak a férfi fingik egy jó nagyot és ráadásul büdöset na igen ,akkor a férfi ne lepődjön meg ha a nő még rá és hányik az undortól.

2021. okt. 10. 06:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, lehet hogy azt kellene tenni az ilyen emberrel, hogy érezze a bunkóságát, mondjuk este az ágyban nyalás közben egy nagyot és büdöset fingani az orra alá. Előtte egyél valami jó kis babgulyást vagy valami gázosító ételt. Azért ,hogy érezze a neveletlenségét ,bunkóságát. Az ilyen ember mellett egy intelligens ,jómodorú nő csak szenved. Az ilyen férfinak hasonló nő kellene ,aki ugyan ilyen bunkó gátlástalan, az ilyen férfit az se zavarná ,ha este a hálószobába olyan büdös lenne mint a disznóólba a fingjuk keveredésétől.
2021. okt. 10. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!