Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mindig fingik ha velem van gátlástalanul, és nagyon büdös is néha. Más is szokott a párja előtt fingani?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, még a szüleim előtt se fingottam be soha,ha kellett vagy visszafogtam vagy elmentem WC-re vagy fürdőbe. De más mellé nem fingottam oda. Tudom a pasik másabbak, de én lány létemre ezt bunkóságnak tartom. MErt ha véletlen lenne az nem gond, de néha nagyon hangosakat és iszonyú büdöseket fingik amitől már néha a gyomrom is felfordul... ha meg rászólok akkor meg nem érdekli, azt mondja jó az emésztése, nem akar szélgörcsöt kapni miattam. Mondjuk a fingásával nincs is bajom, csak ne lenne annyira büdös.
17/L
2013. aug. 25. 13:49
1/17 anonim válasza:
Fújj, nekem apukám ilyen! Én nem szoktam, mert cikinek érzem.
2/17 anonim válasza:
Most én is a south parkot tudom csak felhozni! A sznob felhőset- a hybrid autós epizód, mikor beszippantják a saját fingásukat. Ezt tudom ajánlani, szoktasd rá!
4/17 anonim válasza:
Nem semmi... a párommal 5 éve együtt vagyunk és direktbe doha nem hallottam fingani...maximum álmában amikor én még tv-ztem meg ilyenek, énse sose előtte....sztem ez kiábrándító, mondd meg neki hogy ez téged zavar és tiszteljen meg azzal hogy kimegy..
5/17 anonim válasza:
Megértelek, az én párom is ilyen, sőt szerinte még vicces is a fingás, és nem érti hogy miért nem röhögök rajta, amikor odatol egyet filmnézés közben vagy bármikor. Többször megkértem már, hogy menjen ki a szobából mert rohadt büdös lesz utána és rohadtul kiábrándító a folyamatos prosztó fingorászása, de nem hajlandó rá. Az egy dolog hogy fingani természetes, de folyamatosan odaganézni a másik orra alá mezei tahóság, és igenis elvárható hogy legalább a szobát hagyja el ha úgy érzi hogy kell neki. Amelyik pasi meg azzal érvel, hogy de ez természetes és szokjuk meg, annak remélem a nője rendszerint odafosik az orra alá, utána harsogva röhög hogy ez de vicces, és most dugj meg, nincs olyan hogy nem kívánsz ezek után.
6/17 anonim válasza:
Én meg remélem hogy a pasid soha nem szokik le erről,ami amúgy is valószinű :)
7/17 anonim válasza:
mi lesz a következő amibe beleköttök ti NŐK. Azért álljon meg a menet, biztos van neked is rossz szokásod ami miatt tudna szólni a pasid de nem teszi mert nem akar veszekedni. Ez is csak egy ok mert nem tudsz már mibe bele kötni. Aztán lehet lepontozni. Nekem is van csajom, de ő érdekes módon nem szól érte mert tudja h ez egy természetes dolog. Mi lesz a következő amibe bele kötsz? Ha meccset néz ne egyen zsíros kenyeret hagymával mert büdös lesz tőle a szája, vagy ne igyon sört.!!! Gondolkozz el egy picit.
8/17 anonim válasza:
fingik, és? még mindig jobb mintha minden este szájba verne.
9/17 anonim válasza:
Hogy lehettek ennyire finnyásak... Az én családomban teljesen természetes hogy ha valakinek fingania kellakkor fingik és kész.
10/17 sajtosmákosbabkonzer válasza:
mi a barátnőmmel van hogy azon versengünk melyikünknek sikerül nagyobbat, és van hogy lever :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!