Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy olyan kapcsolat, ahol a két fél nem érti a másik nyelvét és csak minimálisan tudnak kommunikálni?
Egymás közelsége pl ha egymás mellett ülnek is, örömet okoz nekik, megvan a kötelék; kevesebbet kommunikálnak, kevesebb veszekedés.
Amúgy úgy minimálisan, hogy pl messze vannak egymástól? Nem azért, mert nem értik meg a másikat, v kevés a közös téma? Távkapcsolatok is lehetnek jók szerintem.
Szóval szerintem működhet.
11:53. Mire akarsz celozno, hogy nem
egy lenyugdijjazott biztonsagi or?? Az anyagi helyzetere? Mondjuk ugy nem szenved hianyt semmiben. Bar ez teljesen mellekes.
Bar ez teljesen mellekes.
------------
Mint minden kapcsolatban mellékes, de nem jelentéktelen!...:) Szokták mondani.
Re:#15 Szerintem a nyugdíjazott biztonsági őrrel arra gondolhatott, hogy öreg, és azért nem tudtok kommunikálni, mert más világ vagytok a nagy korkülönbség miatt, esetleg szenilis is:S
De én nemtom;
İgen müködhet sok nevetes en nemınemü önıronıa ıs kell hozza. En magyar vagyok a ferjem török, itt elünk İstanbulban...Egyetlen szot sem beszeltem törökül,Ö sem magyarul amıkor megısmerkedtünk es azota sem beszel Ö egyaltalan en tanulom a törököt, de ugy erzem magam mınt egy Google fordito :)
En nagayon sokata kacaraszom mar ınkabb önmagamon...Eleinte ugy föztem vacsorat hogy elküldtem nekı a fenykepet annak amıt szerettem volna hogy hazahozzon a boltbol ha nem tudtam leırnı,peldaul. vegyes zöldsegköret üvegben,letöltöttem a fotot es elküldtem nekı a munkahelyere aztan este hazahozta. Mındent meg lehet oldanı csak akarnı AKARNİ kell es nem kıfogasokat keresnı he-he-he...Nyugodj meg mınket ıs teljesen hülyenek neztek az elejen kesöbb mar nem annyıra hanem ınkabb tıszteletet ebresztö volt az eltökeltseg a szamukra...Plane az enyem mert en jöttem el Magyarorszagrol. Mınden nap foglalkozom a nyelvtanulassal, de nem egyszerü :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!