Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve nem láttam, nem hallottam róla, mégis egész nap csak rá gondolok! Vajon ez a szerelem?
A történetem 1,5 évvel ezelőtt kezdődött. Megpillantottam,és lecsapott a villám...Sajnos nem volt egyedül,ezért nem erőltettem a dolgot. 3 hónapra rá újból találkoztunk,még mindig kapcsolatban volt,de már közelebb engedtem magamhoz. Akkor meg voltam győződve róla,hogy ő is ugyan azt érzi,mint én,mégis megfutamodtam a 3. miatt.Hiba volt vagy sem,azótan csak rá gondolok,pedig ennek már közel 1 éve,és nem tudom elfelejteni. Nincs elérhetősége,azt sem tudom ott lakik e még egyáltalán...egy e-mail cím van,de azt nem haszálja valószínű...
Tudna valaki tanácsot adni?
Nem egyszerű. Azt gondolom ,ha nem próbálom meg,mindig bennem lesz a ha. Ugyan akkor félek az elutasítástól,,és attól,hogy kinevet,hogy az egóját növelem stb...
ha egy férfi remegve ölel,remegve csókol mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!