Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint barátság kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság kevesebb mint szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy fiu barátom,ugyan abba a bandába kerültem amibe ő van és azota többször vagyunk együtt elhülyülünk huzzuk egymás agyát (de csak viccböl ). De mikor csak ketten vagyunk mindig csokolozunk meg ugy viselkednénk mintha járnánk de nem. Valamiért nem akarja a járást de nemondja meg hogy miért. Ezért össze is vesztünk párszor de mondta nem akar átverni vagy ilyesmi,egyszerűen nemtudja mitakar szerintem ami zavar mert teljesen beleszerettem. Ti ezt hogy kezelnétek vagy micsinálnátok ilyen helyzetbe ? amugy megprobáltam mindent de nemondja el az okát hogy miért nem :(

2013. aug. 24. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
aha, csak viccből
2013. aug. 24. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok még...Ő meg h*lye és nem tudja, hogy mit akar vagy csak nem akarja elkötelezni magát, ami hülyeség, mert egy ilyen gyerek kori járást én nem nevezném elkötelezésnek :)
2013. aug. 24. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
szorri, de lehet h nem tetszel annyira neki, hogy mások előtt is fel merjen vállalni téged.
2013. aug. 24. 19:00
 4/10 A kérdező kommentje:
a bandábol én vagyok az egyetlen lány, és 7-en vagyunk összesen abbol 3 haverjának bejövök de megmondtam nekik hogy én csak a abráti szintet szeretném tartani. Lehet hogy ezért nem akar mert megharagudnak rá?
2013. aug. 24. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogy akkor valami tesókódex paragrafus alapján tartózkodik igenigenigen..
2013. aug. 24. 19:15
 6/10 A kérdező kommentje:
nem értem amit íirtál xD tesokodex paragrafus ?o.O
2013. aug. 24. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
hát igen, érted bébi h valaki már korábban lestipistopizott a tesók közül és ez a csóka meg lojális hozzá
2013. aug. 24. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
jaa értem már :D köszi :D
2013. aug. 24. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
mellesleg ha a bandában te vagy az 1etlen lány akkor az is lehet h mind megegyeztek h te vagy a kabalájuk és senki nem privatizálhat :)
2013. aug. 24. 19:36
 10/10 A kérdező kommentje:
ahhaa..:D hát lehet :))
2013. aug. 24. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!