Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítanunk kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanunk kellene?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom a barátommal, valamelyik nap pedig akiről azt gondoltam, hogy a legjobb barátom, szerelmet vallott, és megcsókolt, őt utána pedig ott hagytam dühösen. Azóta nem találkozunk. Az a baj, hogy mindig arra a csókra gondolok, és mintha kissé úgy érezném, hogy a párom iránt már csak szimpla szeretet éreznék, nem szerelmet. Szoktunk szeretkezni naponta többször is meg csókolózni is állandóan, de mintha nem kívánnám annyira, mint azelőtt a csók előtt. Az utóbbi időben voltak kisebb-nagyobb vitáink, kissé elhidegültünk egy időre egymástól, de megoldottuk a gondokat. Meg mintha már csak azért lennék vele, mert tudom, hogy szeret, és látom is, hogy mindent megtesz értem, hogy boldoggá tegyen. Nem szeretnék neki fájdalmat okozni egy esetleges szakítással. Szerintetek mit kellene tennem? Megbeszélni a dolgokat?

2013. aug. 23. 23:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve ő ezeket tudja, mármint azt, hogy nem kívánom őt annyira, mint a viták előtt, mindig próbáljuk valamilyen romantikus estével feldobni a kapcsolatot, de nem sikerül.
2013. aug. 23. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ideje elhagyni a süllyedő hajót és felkéredzkedni egy másikra :/
2013. aug. 23. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hát ha már ezen gondolkozol, akkor ez már nem szerelem. gondolom fiatal vagy. még nem lehet együtt maradni csak azért mert szereted és elmúlt a szerelem.

biztos neked is nehéz lesz, hiszen szereted, és rossz lesz szenvedni látni, de az időt húzni meg felesleges.

20/L

2013. aug. 24. 00:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Első szerelmem, és csak vele voltam még együtt szexuálisan is, sok minden hozzáköt, nem tudom, hogy mit kellene tennem, eddig vele képzeltem el az életem, meg minden...tavaly kaptam tőle jegygyűrűt is, ezért még inkább nehezíti ez a dolgot.

20/L

2013. aug. 24. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 8 éve vagyok együtt a párommal, első komoly kapcsolatom. Voltak kísértések, amiknek nem engedtem. Mindig azt gondoltam, hogy nyilván izgalmas lenne egy kis kaland, de nekem fontosabb a szerelmem. Neked kell eldöntened, hogy van-e a mostani kapcsolatodnak jövője, vagy nincs. Viszont, ha egyszer döntesz, azt tisztességesen tedd, mindkét fél számára legyen egyértelmű.
2013. aug. 30. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig a te részedről úgy fest elmúlóban van a dolog. Ha nem tudjátok valamivel valahogyan felpiszkálni a tüzet akkor ez lassan kifullad.
2013. aug. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!