Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha nem érzem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pesten indult a kapcsolatunk, ami nem volt felhőtlen, mégis együtt voltunk, mert a lány nagyon elnéző volt velem szemben. Valószínű az érzelmei hatására. Van egy kisfia is akit nagyon nehezen tudok elfogadni. Igyekszem , de nagyon akaratos, rendetlen és szófogadatlan. Lassan 2 éve vagyok velük és ez idő alatt mindent megpróbáltam vele, de nem ment. Pestről egy távolabbi városba költöztem a munkám miatt és a lány úgy döntött, hogy utánnam jön. Minden rendben volt egy ideig, de nem talál munkát magának és csak a szerencsétlenkedés megy azóta is és most már a kisfiára egyáltalán nem vágyók. Pesten szinte mindent feladott azaz van egy hitellel terhelt lakása amit kiadott, de albérlők lakják. Ide cuccolt szinte mindenét mert itt akar élni velem, de nekem elegem van most már belőle is mert amit az alkalmi munkáiból keres az majdnem mind a saját költségeit fedezi, a tartozásait ami több évre szólnak. Én jól keresek de a gyümőlcsét nem tudom élvezni, sőt van nekem is 2 saját fiam akiknek mindig azt kell mondanom, hogy most nincs pénzem. Ha haza küldeném Pestre akkor munka nélkül lenne egy kisgyerekkel. Én meg hagyom, hogy maradjon, mert a lelkiismeretem nem engedi meg, hogy nyomorba döntsem, meg hát valahol szeretem persze, de elég volt. Ti mit tennétek? Köszi a válaszokat.

2013. aug. 23. 11:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sőt magamnak sem tudok már megfelelni lassan meg a munkahelyemen sem, mert egy szaros német nyelvtanfolyamot nem tudok befizetni ami elvárás. Az gyereke apját kirugta, mert semmire kellő vólt. Engem elküldenek a jófizető állássomból akkor engem is kirúg majd a csaj mert nem lesz pénz?
2013. aug. 23. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:

11 Eddig azt pampogtad, hogy unod a lányt, és hogy sok a fizetnivalód neki, a lánynak meg a bankkölcsöne is nyomaszt téged:D

Most meg ezt karattyolod.

Akkor most te, vagy a kérdéskéd az ami kamu?:xD

2013. aug. 23. 11:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu, csak fel bosszant az egyik komment.
2013. aug. 23. 12:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szar vagyok, de az elején még nem derült ki minden az anyagiakra értem ami most a duplája 130 e havont a kiadása és keres 100 at. A két év alatt próbáltam mindent megtenni értük, de elfáradtam és végeláthatatlannak érzem a dolgot. Már nem is érzem jól magamat velük így. Nincs egy közös témánk, szinte nem is szólunk egymáshoz. Csak a munka meg a fizetnivaló meg a napról napra élés. Persze sokan vannak így, de legalább nekem is jó lehetne valami. 200 km-re jöttem el a gyerekeimtől, hogy több pénzt keressek és azóta szarabbúl álok. Ennek már 8 hónapja. A saját gyerekeimet havonta csak egyszer látom. És akkor is azt kell nekik mondanom, hogy nincs pénzem.
2013. aug. 23. 12:23
 15/16 A kérdező kommentje:
És igen unom a lányt is meg a gyerekét is, mert rossz kedvem van majdnem mindig velük csak a bosszankodás, de sajnálom őket kidobni a semmibe, mert ez embertelen lenne részemről és azt is elveszítené amit eddig sikerült meg tartania. De valahogy lépnem kell és mindenki álljon meg a saját lábán.
2013. aug. 23. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Lépj, dobd ki a fenébe ez a számító nőt, nem érdemel meg! Attól hogy nem akarsz más miatt híd alá kerülni, nem kell magad rosszul érezni!!!!
2013. aug. 23. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!