Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri olyan emberrel párkapcsolatban élni aki nem támogat az álmaimban?
Figyelt kérdés
vagyis nem az h nem támogat még meg is akarja akadályozni h összejöjjön valami....2013. aug. 22. 23:25
12/18 anonim válasza:
Én nem tudom, de amúgy kérdező, kérlek legközelebb pontosabban fogalmazd meg, mert szerintem az álmaid elérésében nem támogat, ha jól gondolom, erről van szó. Nem pedig, hogy éjszaka arról álmodtál, hogy nem támogat téged valamiben. Köszönöm.
13/18 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok ha rosszul fogalmaztam... szoval arról van szó h én nyolc éve evezek dunakeszin és elég jól csinálom dunakeszin van egy iskola ahová át szeretnék iratkozni a jővőben nagyon jó hirű suli és nagyon egyszerű lenne onan edzésre járnom...szoval mivel jelenleg pestre járok lehetetlenség nekem hazamenni és elmenni dunakeszire elmenem edzeni szoval a párom megfenyegetett hha én átmerészelek iratkozni abba az iskolába akk ő elhagy vagy átiratkozik máshova vagy mindent megtesz azért h ne vegyenek át félévkor... magyaul párom visszatart és nekem sokkal kényelmesebb lenne rögtön a suliból lemenni edzésre és aztán hazamenni és a tanulmányi átlagom is jó 4,5 4,7 szokott lenni vagyis teljesen megfelelnék annak az iskolának egyedül párom akadályoz ilyenkor mit tegyek mikor az embert a saját párja tartja vissza??
2013. aug. 23. 01:15
14/18 anonim válasza:
Ha szándékosan ezt csinálja,dobd ki a francba!
15/18 A kérdező kommentje:
jó rendben köszönöm válaszaitokat majd meglátjuk mi lesz
2013. aug. 23. 01:39
16/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen nyilvánvaló. Szakítani kell.
Párkapcsolat lesz még ezer, fiatalság, lehetőség stb nem lesz több
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat megfontolok mident...de nagyon szépen köszönöma segitséget! :)
2013. aug. 23. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!