Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prométeum kérdése:

Miért van az hogy nem tudom hogy mi fán terem a szerelem eszik e vagy isszák? és az hogy kudarc élményeim vannak a társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Egy igazi kősziklànak vagy gépnek érzem néha magam. Ilyenekett már halottam aki mer önfeláldozó gyenge lenne az jaj de nagyon szerelmes lesz és az jaj de nagyon erős ember. Ez így szerinttem hülyeség csuppán csak hozzám hasonló csodabogár lànyok kellenek.

#érzékenység #szerelem #önfeladás #merjünk gyengék lenni
2013. aug. 20. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet azért vannak kudarcaid, mert rossz emberrel kezdesz ki. Próbálkozz még és sikerülni fog ;)

Esetleg priv? :)

19F

2013. aug. 20. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Előszöris, nemkell mindig a társkereső oldalokat bújni... hovát tunt az, hogy az emberek igazábol ismerkednek? Nem ítelem el a társkeresőket, de léteznek bárok, vagy akár csak véletlen találkozások. Pld. meglátsz egy lányt, megtetszik, leszólittod. Persze kell hozzá bátorság, de a félelmet le kell győzni. Bátraké a szerencse :)
2013. aug. 20. 11:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez színte teljen esélytelen màr probàltram nem jött össze külömben is elöbb utobb ràjön hogy olyan vagyok mint ha a marsòl jöttem volna. A hétköznapi élett is álltalàban esélytelen inkább perkálok a csábitás akadémiára. Ráadásul probálkozttam a neteb de az a baj hogy túl sok a hétköznapi ember akikett álltalában utálok és ők is utálnak engem. Kénytelen vagyok àttlagos -nak. beállitani
2013. aug. 20. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
magamatt
2013. aug. 20. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!