Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ez ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Szóval engem az zavar a legjobban hogy a mai 14-15 éves lányok azon veszekednek hogy a 20 éves izmos barátjuk hányszor dugta meg őket és a mai világban már nagyon ritka az olyan lány aki szép és nem kva én nem vagyok a legszebb fiu 15 vagyok és a szép lányok mar mind kvak mit tegyek?

2013. aug. 19. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ritka...ezért érzem magam szerencsésnek... :)
2013. aug. 19. 23:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Raadasul igy nehez talalni szép lányt
2013. aug. 19. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Viszont hihetetlen, hogy mindenki ezt hiszi. Gondolom azért gondolja mindenki ezt, mivel az orrotok előtt ezt látjátok és kész a sztereotípia. De a többi lány vagy félénk vagy csak nem mászik a pofátokba ezeket megvitatni. Rengeteg aranyos lány van aki szintén rbancnak gondolja őket. Nekem még nem volt kapcsolatom. -----> 17L
2013. aug. 19. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, ismerek szép lányokat akik nem ilyenek, bár igaz, hogy ez egyre ritkább. Valakinek csak a szaja jár, közben nincs is semmi. Aki meg nem olyan az nem szokta ált. hangoztatni, hogy neki bezzeg nem nagyon volt ilyen élménye. Remélem, érted.
2013. aug. 19. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért lennének mind azok? Nem vagyok a legszebb lány, nem vagyok a legügyesebb, a legsoványabb, de sok fiú szerint tökéletes vagyok. Nem rakom ki a melleimet minden képemen, nem írok idézeteket, nem öltözködöm divatosan, nincs rajtam egy gramm smink sem, mégis annyian vallottak már nekem szerelmet. Nem írom a barátnőimnek hogy ,,imádlak :$ ". Nem volt még egy barátom sem, egy randim sem, nem csókolóztam, még szűz vagyok, pedig már kezdek ,,érni". És ezt sokáig akarom még folytatni! Ne gondoljátok azt hogy mindannyian ilyenek vagyunk. 13L
2013. aug. 19. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
elkurvult a világ ennyi majd megszokod
2013. aug. 21. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)))
2013. aug. 22. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!