Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy a szerelem kortalan?

Figyelt kérdés
mármint, úgy értem, hogy nagy a korkülönbség két fél között

2013. aug. 19. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Háát azért van egy határ 20 évvel öregebbel nem járnék szerintem az már elég fura lenne :$
2013. aug. 19. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
azért van egy határ, de igen, hiszek benne.
2013. aug. 19. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt nem egy szerelmem és 20 év volt közöttünk! Szerintem lehet! Amúgy elég fiatalos vagyok és nem nézek ki annyinak mint amennyi és szerintem ezért is!
2013. aug. 19. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem hiszek a szerelemben. Úgyhogy ami nem létezik, az nem lehet kortalan sem.
2013. aug. 19. 14:50
 5/10 anonim válasza:
én nem hiszek benne
2013. aug. 19. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Az igazi szerelem kortalan és időtlen. Csak sokan összekeverik a rajongással, a fantáziálgatással, ami viszont csak időleges.
2013. aug. 19. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
igen, most is ilyen kapcsolatban vagyok benne :)
2013. aug. 19. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet de nem normális dolog, van egy határ.
2013. aug. 19. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem lehetséges. jó,nyilván amikor az újságban olvassa az ember hogy a 30 éves hölgyike hozzáment a 80 éves bácsikához,annak semmi köze a szerelemhez,csupán a pénzhez vagy ilyesmi..

de úgy gondolom,a szerelmet nem a kor határozza meg,mert az csak egy szám. van egy kis határ,de nem olyan vészes.

2013. aug. 19. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogyne létezne! Nézd meg Andy Vajnát, meg az ő Timikéjét! :))) 40 év korkülönbség!
2013. aug. 20. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!