Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem érti már meg végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti már meg végre valahára, hogy engem ő már nem érdekel?

Figyelt kérdés
Már kb. másfél éve végetért egy 3 éves kapcsolatom, hosszú történet lenne leírni elmesélni az okot, de nem az én hibámból lett vége, hanem exem titokban más lánnyal megismerkedett és vele is tartotta a kapcsolatot amire én rájöttem, tehát megcsalt, rövidre fogva a szakítás okát. Igen ám, de azzal a lánnyal végetért a kapcsolata és unokatesómat, barátaimat azzal zaklatja, hogy segítsenek neki, hogy engem vissza szerezhessen, mert most van egy másik barátnője ugyan, de ezt a lányt nem szereti, mert nem szép és hatalmas súly feleslege is van, állítólag csak azért van vele mert azt gondolja engem féltékennyé tud tenni vele, pedig engem nem érdekel. Unokatesóm és barátaim is megmondták már neki, hogy hagyja békén őket, mert tudják ők is, hogy nekem nem kell exem, meg sok olyan dolgot tett ami miatt kiábrándultam belőle, de ő ezt nem fogja fel, már az édesapja és majdcsak könyörgött nekem, hogy fogadjam vissza a fiát, de mondtam, hogy nem, és aztán jött a szöveg, hogy miért játszom meg magam, meg olyan pasit nem találok már mint a fia. Már unom ezt az egészet. Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy már nem tudnék bízni benne. Exem élt vissza a bizalmammal és még én vagyok a rossz? Mit tegyek, hogy végre megértse exem, hogy köztünk örökre vége mindennek és nem tesz féltékennyé akármilyen és akármennyi barátnője van/lesz? Idegesítő tud lenni ez az erőszakoskodása. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. aug. 19. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért, de az jutott eszembe, hogy mivel már semmi sem segít.... Lehet h jót tenne neki egy iszonyat nagy alázás. Hívd fel, hogy találkozhatnátok xy helyen... De nehogy elmenj. Ne válaszolj hívásra semmi. Hátha észreveszi magát.

De ez lehet hülyeség, nekem hála égnek senkit nem kellett még ilyen módszerekkel lerázni.

2013. aug. 19. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha annyira hajt, és neked nem kell, ejtsd pofára te is, hátha akkor észhez kap..

Vagy csak hívd fel szimplán és küldd el a halál f@.szára (szó szerint) ha nem ért a szép szóból...

2013. aug. 19. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Kamu az egész szöveg.

Javaslok valamit: Próbáld megemészteni, és tanulj abból, hogy ha már egyszer a szamár szerepét választottad, és buksz, akkor azt emelt fővel tedd, és ne így, ahogy most és itt teszed, ráadásul hazugsággal:DD

Reméljük legközelebb 2x is megfogod gondolni, bármely más pasinál, hogy beállj a szamár szerepébe, mikor és ahol pontosan tudod, hogy ló sose leszel az adott pasinál.

2013. aug. 19. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék a harmadik hozzászólóhoz. :) Ha téged annyira de annyira nem érdekel már, akkor miért kaparsz ide egy egész regényt róla... Még mindig totál bele vagy esve, és képtelen vagy feldolgozni, hogy vége. Egyszer majd fel fog nőni, talán... :)
2013. aug. 19. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszer majd fel fogsz nőni... (így akartam írni helyesen)
2013. aug. 19. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem kamu és nem hazugság ebben biztosíthatlak kedves 3-as.

Ilyen dolgokkal nem lenne kedvem tréfálkozni.

Inkább elég zavaró, hogy exem ilyen erőszakos és nem ért a szóból. Neki kellene felnőni de hamar. Én nem szoktam exeim után kapadozni, ha vége egy kapcsolatomnak majd jön más úgy vagyok vele. Épp ez az, hogy az ő felfogása roppant furcsa, hogy majd visszakap engem.. Ha bele lennék zúgva még, nem itt írkálnék hanem lépnék, de részemről iránta elmúlt minden érzelem. Kialakulóban van egy új kapcsolatom, az új barátom szöges ellentéte exemnek. Nem akarom, hogy exem még a kapcsolatomba is belegázoljon. Minden exét azzal fenyegette, hogy tönkreteszi a kapcsolatukat, érdekes felfogása van. Én tőle már nem akarok semmit, csak annyit, hogy hagyjon végre békén nyugodtan élni.

2013. aug. 19. 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1. és 2. válaszoló köszönöm a tanácsokat, ezt fogom tenni. Remélem sikerülni fog.
2013. aug. 19. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe nem kezdtem volna ebbe a műelőadásba bele amit itt nyomsz.
2013. aug. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!