Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek attól, hogy valaki helyes fiú vagy szép lány, mindeképpen buta?
Ez egy ilyen általános 'fogalom' az emberek fejében, hogy aki szép lány az hülye és aki helyes fiú az b*zi és hülye.
Mért van ez?
Pedig ez egyáltalán nem igaz!
És a szőkés viccek sem az igaziak, attól, hogy valaki szőke még nem hülye.
Sőt matematikailag, x-szer több barnaajú lány van, mint szőke, így sokkal több a barna hajú 'hülyék' is...:)
A kérdés nem jelenti a gondolatomat...
Attól, hogy valaki azt kérdezi hogy 'A Duracell elem jó?', még nem feltétlenül gondolja azt hogy az is. Csak a véleméyekre kiváncsi...
És ha már annyira mondja az egyik kedves kommentelő, még a kérdésem alatt is ott van ez a mondat:
"Pedig ez egyáltalán nem igaz! "
Úgy hogy elöször olvasd el az egészet, aztán írj légyszíves.:)
az általánosítás,sztereotípia és ezek körébe tartozó fogalmakat keresed szerintem.
ez szerintem egyrészt a védelmet is szolgálja például ha látsz egy nagydarab embert egy sötét sikátorban lehet hogy megijedsz és tartasz tőle holott lehet hogy egy jámbor jóakaratú ember de mivel a szervezeted növeli az ijedtséggel a vérnyomást és felkészül az esetleges menekülésre is ezzel meg is védhet.
ez is hasonló csak pszichológiai szempontból, azthiszem.
nem vagyok pszichológus csak ez szerintem így tök logikus lenne.
Nem,miért lenne az.Ez típus kérdése.
Én ismerek jó pasit,aki buta,és kevésbé jó pasit,aki meg nem, és fordítva.Csajoknál is ugyanúgy.Az ész nem egyenesen arányos a külső adottságokkal.
De ha valaki jól néz ki számomra és okos is,az maga a kihívás.:)
Egyébként nálam ez úgy működik, hogy szépet ritkán mondok. Tehát, hogy egy lány szép! Az ritka. A jó csaj minősítést megkapók kb. a korosztályomból nézve is maximum 10%, de jó lesz az 2-3%nak is szerintem, csak nem akarok túlozni...
Akire én azt mondom, hogy szép is meg aranyos is, az már buta számomra nemk lehet. Máskérdés, én első ránézésre elég jól bemérem mien ember lapul mögötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!