Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, fiúk mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vazulnéni kérdése:

Lányok, fiúk mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tagnap jöttem össze egy sráccal, aki már régóta nagyon tettszik. Egész éjjel forgolódtam, gondolkodtam,és rájöttem, hogy akármennyire is szeretem, nem állok készen egy kapcsolatra, de nem szeretném megbántani és a szívét sem szeretném összetörni. :'( Mit tegyek?

L/?

2013. aug. 15. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tényleg fiatal vagy :/

De akkor se mások véleményével kéne törődni,bár...

Amúgy minden oké lett volna?

Csak ettől tartottál?

2013. aug. 15. 10:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen.. Meg ugye Ő SZolnoki, én pedig Békéscsabai, és nem akarok facebook kapcsolatot. :/
2013. aug. 15. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Ebbe tényleg túl hamar mentél bele :/

Sok sikert hozzá,hogy normálisan le tudd zárni.

2013. aug. 15. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Tényleg kicsit fiatal vagy. Ne rágódj ilyesmin. Az ember rájön mikor érik meg ilyesmire, nálad is így lesz. Mond meg neki, hogy nem állsz készen, és távkapcsolatot sem akarsz. (De amúgy megoldható, hogy eltitkold, nekem 5 évig sikerült, és tovább is ment volna, ha nem mondom el a szüleimnek). Sok sikert!

22/f :D

2013. aug. 16. 00:01
 15/16 A kérdező kommentje:

Szia. Köszi a válaszokat, elmondtam neki, és ezt válaszolta: "Én nagyon szeretnék összejönni veled, de ha te még várni akarsz én itt leszek.Mindig."

Hát nem cuki? *-* :))

2013. aug. 20. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem cuki! Egyáltalán nem cuki! 14 éves! Áll a f...sza csak! Mire te 14 leszel ő már sok lányon túl lesz! Te nagyon naiv!!!
2013. okt. 16. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!