Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes fiúk azért akarják traumatizálni a lányokat, hogy a lányok ezáltal jobban kötődjenek hozzájuk?
Lány kérdező vagyok .Fiú logikai válaszára várok.Köszi szépen.
Például úgy megbántja,vagy megalázó helyzetbe hozza a lányt,hogy a lány nem is adott semmi okot arra,hogy így bánjon vele a fiú.
Na,én nő vagyok,de írok. Az n párom ilyen,rengeteget sírtam emiatt.Mindenki azt mondta,biztos csak túl érzékeny vagyok.Míg a múltkor rábszott,mert ott volt velem az anyám és előtte jött ki belőle.Nem mondott semmi bántót, de a gesztusaival egy végtelenül megalázó helyzetet teremtett.Erre anyám is azt mondta,hogy ő nyomban otthagyná.Pedig eddig mindig védte.
Most az utolsó esélyével játszik,s ha még egyszer előfordul léptem.Bármennyire is fáj.
# 5/5:
A nők nem mazochisták. Inkább sajnos túlságosan is hiszen abban, hogy meg tudják változtatni az ilyen férfiakat, ill. hajlamosak magukban keresni a hibát. Pl. talán ha legközelebb kevesebbet sütöm a krumplit, akkor ízleni fog neki és nem vágja a fejemhez…
Folyton keresik az értelemet és a logikát a férfi gondolkodásában, mert úgy érzik, ha rájönnek, az elvre, akkor utána már minden idill lesz. De ez sajnos nem így működik...
Ez nem mazochizmus, hiszen egyáltalán nem élvezik a bántalmazást.
Több ok is létezik,például:
-Két ember kell ehhez,nem kizárólag a férfi hibája.
-Nők hajlamosak magukat teljesen ártatlannak beállítani.
-Amikor megismeri azt a pasit aki később megalázza,valószínűleg a megismerkedéskor is ad olyan jeleket amiből le lehet szűrni,hogy a későbbiekben még rosszabb lesz.
-A nők általában a rossz fiúkat szeretik,aki kutyával fekszik, bolhával kel,ennyi.
Mindig ez van,ha valami nem működik,a pasi a hibás,hát nem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!