Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak ki? Várom az ötleteket!
Figyelt kérdés
Jön a hosszú hétvége, és itthon leszünk ketten párommal, én szüneten vagyok ő pedig dolgozik minden nap sokat, elég feszült, ráférne egy kicsi lazítás. Írjatok ötleteket, hogy mit találhatnék ki neki, hogy kicsit ki tudjon kapcsolni és tudjon lazítani. Elmenős ötletek is jöhetnek, de főleg otthoni programokat várnék! :)2013. aug. 14. 13:10
1/5 anonim válasza:
1 vacsora, kis séta aztán 1 laza kis szex.. utána nyugodtabb lesz :P
2/5 anonim válasza:
"Elmenős" ötletek otthonra: blowjob, 69
3/5 anonim válasza:
Szia! Én egy kiadós masszázst javaslok, ha fáradtan hazaesik, az biztosan jót fog neki tenni. Közben/utána elég sok "huncutságot" lehet belevinni. Esetleg közös fürdés, finom romantikus vacsora, stb :)
4/5 anonim válasza:
Szeksz. Szeksz! Szeksz, kaja... szeksz!
A jó szekszel és jó kajával úgy el tudnád bolondítani, hogy még a körülötte lévő világról is megfeletkezne.
Csavard el a fejét, és csináld úgy, hogy újra szeressen beléd, ha csak tiétek a ház ne fél kihasználni, mosdjuk dusolóban, konyhában, a vacsora mellé tálald fel magad, stb.:)
5/5 JohniDaren válasza:
Szerintem menjetek bowlingozni! Nekem az a kedvenc programom, és végülis azt ritkán csinálja az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!