Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakivel olyan, hogy szakított élete nagy szerelme vele mert élni akar de utána visszajött?
Nem azt szeretném tudni, hogy az újramelegített káposzta milyen.
21/F
Előttem szólónak:
Még az sem teljesen így van. Mi például "kultúráltan" váltunk szét, és utána mérgesedett el a helyzet,amikor vissza akartam hódítani.
Ha egy csaj ilyennel jön, akkor lazán lejön belőle, hogy inkább rib*****dni akar néhány "lóval", amíg visszamegy hozzád, a "szamárhoz".
Na érts félre, nem szamaraztalak le. De ismert a közmondás.
Amikor már elég f***t megjáratott magában, és kiélte magát, akkor akarja majd elkötelezni magát egy palimadár mellett, akivel biztonságban leélheti a hátralévő életét. Remélem érthető.
Velem úgy történt ez, hogy nagyon szerelmes voltam ebbe a lányba, sokáig együtt is voltunk. Aztán szakított, mert én voltam neki az első, és azt mondta, hogy megijedt attól, hogy csak egy kapcsolata lesz az életben, és hogy ő "élni" akar. Ez 3,5+ évet jelentett. No hát most én nagyon szenvedtem emiatt (egyetem elején szakítottunk) a társaságba menekültem, a haverokkal voltam, lányokkal ismerkedtem, meg ittam az elején.. A nehéz az egészben az volt, hogy őt is ugyan arra az egyetemre vették fel, ahova én mentem.
Az lett a vége, hogy egy év után újból összejöttünk... Én még mindig szerelmes voltam "életem nőjébe"... Viszont az volt az érdekes, hogy ő nem pasizott. Egy egyéjszakás kalandja volt, míg én gyakorlatilag végignőztem azt az egy évet. Olyan szinten megkeményített érzelmileg az a szakítás, hogy mindenféle érzelem nélkül töltöttem el ezt az egy évet. A nők meg csak úgy ragadtak maguktól.. Pedig nem is az a gyúrós, vagy páva jellegű ember vagyok :o
A végén visszajött, hogy hát rájött, hogy rossz döntés volt szakítani... Most megint együtt vagyunk.. egy jóideje.. Bármi más kérdés?
Megerősítelek beszólásodban 17.
Én is láttam már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!