Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már valakivel olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Volt már valakivel olyan, hogy szakított élete nagy szerelme vele mert élni akar de utána visszajött?

Figyelt kérdés

Nem azt szeretném tudni, hogy az újramelegített káposzta milyen.

21/F

2013. aug. 11. 16:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen. Más kommentekből olvastam.100-ból 2,3 nak sikerült, de &@#$$@@& volt újrakezdeni,és mindkettőnek akarnia kellett.
2013. aug. 12. 10:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen elkényeztetett emberekkel nincs mit kezdeni.
2013. aug. 12. 12:15
 13/24 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára! Sok mindentől függ a dolog,attól milyen volt a szakítás.Mert ha szép volt és barátként váltatok el és nem volt azóta kapcsolata vagyis legalább komoly nem,akkor van esély...
2013. aug. 13. 02:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak:

Még az sem teljesen így van. Mi például "kultúráltan" váltunk szét, és utána mérgesedett el a helyzet,amikor vissza akartam hódítani.

2013. aug. 13. 08:14
 15/24 A kérdező kommentje:
Nyugiba váltunk el, sírás meg csókok meg ölelgetések közepette tettem fel a villamosra.
2013. aug. 13. 11:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Volt. Elküldtem az anyukájába! Hát mit gondol, mi vagyok én? Valami báb? Távol az ilyentől!
2013. aug. 14. 17:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy csaj ilyennel jön, akkor lazán lejön belőle, hogy inkább rib*****dni akar néhány "lóval", amíg visszamegy hozzád, a "szamárhoz".

Na érts félre, nem szamaraztalak le. De ismert a közmondás.

Amikor már elég f***t megjáratott magában, és kiélte magát, akkor akarja majd elkötelezni magát egy palimadár mellett, akivel biztonságban leélheti a hátralévő életét. Remélem érthető.

2013. aug. 16. 10:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Velem úgy történt ez, hogy nagyon szerelmes voltam ebbe a lányba, sokáig együtt is voltunk. Aztán szakított, mert én voltam neki az első, és azt mondta, hogy megijedt attól, hogy csak egy kapcsolata lesz az életben, és hogy ő "élni" akar. Ez 3,5+ évet jelentett. No hát most én nagyon szenvedtem emiatt (egyetem elején szakítottunk) a társaságba menekültem, a haverokkal voltam, lányokkal ismerkedtem, meg ittam az elején.. A nehéz az egészben az volt, hogy őt is ugyan arra az egyetemre vették fel, ahova én mentem.

Az lett a vége, hogy egy év után újból összejöttünk... Én még mindig szerelmes voltam "életem nőjébe"... Viszont az volt az érdekes, hogy ő nem pasizott. Egy egyéjszakás kalandja volt, míg én gyakorlatilag végignőztem azt az egy évet. Olyan szinten megkeményített érzelmileg az a szakítás, hogy mindenféle érzelem nélkül töltöttem el ezt az egy évet. A nők meg csak úgy ragadtak maguktól.. Pedig nem is az a gyúrós, vagy páva jellegű ember vagyok :o

A végén visszajött, hogy hát rájött, hogy rossz döntés volt szakítani... Most megint együtt vagyunk.. egy jóideje.. Bármi más kérdés?

2013. aug. 16. 11:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Megerősítelek beszólásodban 17.

Én is láttam már ilyet.

2013. aug. 16. 11:30
 20/24 A kérdező kommentje:
Kösz a kommenteket, kezdenek belőlem kihalni az érzelmek...
2013. aug. 16. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!