Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen távolság mellett működhet?
Figyelt kérdés
14 évesen belevágjak egy távkapcsba? Nem érdekel hogy a környéken van 200 jó csaj, mind buta vagy éretlen (gondolkodású). Ő egy értelmes, intelligens csaj, nagyon kedvelem, viszont 250 km a távolság.
Szerintetek működne?
2013. aug. 7. 21:25
11/13 anonim válasza:
10. Én a 17 éves lány vagyok, aki mondta, hogy idősebb korban működhet, ha már a saját életeteket élitek.
Ne törődj az ilyenekkel, ugyanis én tudom, létezik, ilyen helyzetben vagyok, de azt is tudom sajnos, hogy 14 évesen igen nehéz.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. aug. 8. 20:54
13/13 anonim válasza:
Szerintem meg működne :)
én 15 éves vagyok és fél év után találkoztam először a barátommal :) még most is együtt vagyunk:) köztünk a távolság meg 220 kiló méter :) és még is megoldottuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!