Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy egyedül, illetve mikor ment tönkre a kapcsolatod?
kb 1 hete van válságban a kapcsolatom a barátnőmmel, és ez a dolog már menthetetlen. Elveszítettem, a saját makacsságom, és bunkóságom miatt.
Rossz érzés van bennem, hogy soha többé nem érezhetem őt.
De a kérdés most az irányú, hogy ti mióta vagytok egyedül?
Hogyan tettétek túl magatokat a szakításon?
13 hónapos kapcsolatnak kell búcsút intsek most.
Rengeteg dolog kavarog bennem. Lehet soha többé nem lesz ilyen szép, okos, és kedves barátnőm. Önmarcangolásba vágtam át, és fogalmam sincs mivel fogom feltölteni a keletkezett űrt.
Hiába dolgozom, hiába foglalom le magam. A gondolataim körülötte forognak, és a szép emlékek képe vetítődik ki szememre. Sőt, néha még el is képzelem magam mellé pl a járdán, hogy sétálunk, vagy az ágyban hogy átölelem.
A lehető legrosszabb, hogy én tettem tönkre az egészet, miattam szeretett ki belőlem, én b/sztam el. Sosem fogom ezt megemészteni, és megbocsájtani a mocskos egómnak, hogy ellökte ezt a lányt mellőlem!!!!!!!!!!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!