Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne hűljön ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BierBear kérdése:

Mit tegyek, hogy ne hűljön ki?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy megismertem, 2 hónapig együtt voltunk, majd ő elment júniustól szeptember végéig külföldre, vendéglátóiparba dolgozni. Amíg nem ment ki, nagyon jó volt a kapcsolatunk. A dolgot tovább nehezíti, hogy minden tekintetben én voltam neki az első. Olyan másfél hónapig egész jól ment minden, szeretlekkel köszönt el a telefonban, stb. Az utóbbi pár hétben azonban érzem, hogy kezd kihűlni felőle a dolog. Meglátogatni nem tudom, de fészbukon írok neki mindig, és esti smseket is, mind kedves hangvételű. Ezen kívül nem tudom mit tehetnék, hogy megmaradjon, nem szeretném elveszíteni. :(

22/F

2013. aug. 6. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Hú ez parás helyzet, főleg ilyen fiatal kapcsolatban :/ Szerintem skypeolnotok kéne, úgy halljátok egymás hangját, látjátok egymást (és nem csak képen), sokkal személyesebb az egész (már amennyire lehetséges ez interneten keresztül).
2013. aug. 6. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
vízmelegítőt dugj be. Vagy légy férfi, és merj lépni, elengedni.
2013. aug. 6. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmondom az én sztorimat. Összejöttem még anno, Januárban a barátommal,rá 3 hónapra áprilisban lementem Balatonra dolgozni, és szeptember elején mentem haza. Amíg Balcsin voltam 2x tudtunk találkozni. Mikor hazamentem rá, 2 hétre szakítottunk.. sajnos nem volt elég erős az alap , hogy kibírjon a kapcsolatunk 4 hónapot amíg távol voltam. De remélem neked szerencsésebb lesz a vég kifejlett...
2013. aug. 6. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel a távkapcsolatokkal-nagyrészt-, hogy kihűl előbb-utóbb. Nagyon kevés olyan pár van, akik ennek ellenére is együtt tudtak maradni. Miért nem tudod meglátogatni? Meg ő beszél veled, hogy kikkel dolgozik és milyen a munka? Meg amúgy egy nőnek nem elég az, hogy mindig szépeket írsz, kedves hangvételű üzeneteket, nekik mindig kell valami más. Szerintem is jó lenne, ha webcamon keresztül tudnátok beszélgetni, könnyebb lenne neked is és neki is. :) sok sikert! :)
2013. aug. 6. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezek szerint eléggé esélytelen a dolog :(

Nem nagyon tudunk webcamolni, mert csak egy szabadnapja van egy héten, s akkor is olyan lassú a netje, hogy csak kép nélküli szkájpot tudunk használni. Tudom, hogy a nőknek kell a változatosság, de mit tudnék ezen kívül változtatni?

3-as, és nektek miért ment szét a kapcsolatotok?

2013. aug. 6. 10:44
 6/7 Synesztro ***** válasza:
25/F Sztem is teljesen esélytelen a dolog. Ha kihűlni látszik egy távkapcsolat, az csak 2 dolgot jelenthet: Vagy az érzelmek hűltek ki, vagy már van más odakint, aki fűti helyetted. Sajnálom tényleg, hogy ilyet kell mondjak, de ekkora távolságból ez saccra kb. olyan 90%ra esélyes lehet, vagy ha még nem, akkor bekövetkezhet. Lásd be, ő már gyakorlatilag odakint él. Mindennap. Az hogy néha hazajár az már neki lassan inkább olyan, mintha ide jönne nyaralni onnan. Ráadásul Te voltál neki az első, külhonban pedig jóval színvonalasabb bulik vannak, mint magyarban, és hát ő még ugye "nem élte ki magát" című sztory is beeshet. Sztem kérdezz rá őszintén, hogy ő vár e még valami többet ettől az egésztől, vagy ha nem akkor nincs harag, de akkor engedd el, mert ez így csak kínlódás mind2 őtöknek.:(
2013. aug. 7. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Azért mert nem volt elég erős a kapcsolatunk, csak 3 hónapig voltunk együtt az nem mondhatnám soknak. Én bírtam, mármint rossz volt , hogy nem voltam mellette, szerettem nagyon, de ő nem bírta ki sajnos ezt az időt. Ahogy fellángolt, ki is hűlt...pedig sokáig pedálozott értem az előtt.
2013. aug. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.