Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Étteremből szállítják az...

Étteremből szállítják az ételeket a rendezvényünkre. Hogyan lehet megoldani, hogy ne hűljön ki?

Figyelt kérdés
Elég messze van az étterem, és nagy mennyiségű az étel. Főleg rántott dolgok, hùsok, és köretek. Félek, hogy mire ideér, kihűl, és mikrozhatjuk az egészet át. Volt már valaki ilyen helyzetben?
2013. máj. 17. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
alufóliával szokták befedni szállításkor és így nem hűl el,
2013. máj. 17. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ti szállítjátok, hanem ők, akkor megoldják. Milyen rendezvény lesz? Nincs lehetőség újramelegíteni. (nem mikroban)
2013. máj. 17. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor ételfutár voltam akkor mi hatalmas hungarocell dobozokban vittük ki a kajákat főleg esküvőkre. És mivel nem volt furgonja az étteremnek így minden futárt berendeltek akkor és az egész csomagtartó meg hátsóülés a hungarocell dobozokkal volt tele. Jók azok a dobozok mert maximálisan szigetelnek és azokba 2-3 óráig is kibírja.

Mi 40 percet is utaztunk így a kész kajákkal és simán kibírta még tálaláskor is.

Rövid útra csak hűtőtáskában szállítunk ételt, mert azt könnyebb cipelni meg gyorsabb is, de az is tartja legalább 1 óráig.

Ezen ne aggódj ha jó az étterem tuti megfogják oldani.

Én nem dolgoztam valami túl igényes helyen még is maximálisan elégedettek voltak a megrendelők.

2013. máj. 17. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális ételszállító dobozaik vannak mint ahogy az utolsó is írja akkor nem fog kihűlni, de a fóliás megoldás is jó lehet rövid távon.
2013. máj. 17. 15:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Lagzinra lesz igy megoldva az étel, és sajna amig kirántják a sok hùst, meg mire kiszállítják, attól fél a barátnőm, akinek étterme van, hogy kihűl. Nos írta az egyik kedves válaszoló, hogy a thermoládákban elvileg nem hűlhet ki. Kérlek, erősíts meg benne, hogy az tényleg bírja. Gondoltam még arra is, hogy van a chaffing nevű étel melegentartó, arról van vkinek tapasztalata? Hogy pl a kicsit elhűlt ételt lehet e meleggé varázsolni?
2013. máj. 17. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
A rántott dolgokat nem lehet a helyszínen, frissen kisütni???
2013. máj. 17. 15:52
 7/10 A kérdező kommentje:
De igen, ùgy lesz! Le lett tárgyalva, a helyszínen lesznek! Köszönöm a válaszokat! ;)
2013. máj. 17. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:
az a baj a kiszállítással, hogy a párától összeplöttyed a kaja..
2013. máj. 17. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont azt akartam írni, hogy bármilyen jó a hőtartó szigetelés a keletkezett meleg pára felpuhíthatja nagyon

prézlis bundát.

De a lényeg, hogy a probléma már megoldódott:)

2013. máj. 17. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Chewinig-ben meg tudod melegíteni a kissé elhűlt ételeket is, persze ehhez be kell szerezni az eszközöket, de az étterem lehetséges, hogy tud biztosítani.
2013. máj. 17. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!