Étteremből szállítják az ételeket a rendezvényünkre. Hogyan lehet megoldani, hogy ne hűljön ki?
Én amikor ételfutár voltam akkor mi hatalmas hungarocell dobozokban vittük ki a kajákat főleg esküvőkre. És mivel nem volt furgonja az étteremnek így minden futárt berendeltek akkor és az egész csomagtartó meg hátsóülés a hungarocell dobozokkal volt tele. Jók azok a dobozok mert maximálisan szigetelnek és azokba 2-3 óráig is kibírja.
Mi 40 percet is utaztunk így a kész kajákkal és simán kibírta még tálaláskor is.
Rövid útra csak hűtőtáskában szállítunk ételt, mert azt könnyebb cipelni meg gyorsabb is, de az is tartja legalább 1 óráig.
Ezen ne aggódj ha jó az étterem tuti megfogják oldani.
Én nem dolgoztam valami túl igényes helyen még is maximálisan elégedettek voltak a megrendelők.
Pont azt akartam írni, hogy bármilyen jó a hőtartó szigetelés a keletkezett meleg pára felpuhíthatja nagyon
prézlis bundát.
De a lényeg, hogy a probléma már megoldódott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!