Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki újra kezdte az exével? Ha igen
mennyi idő után és volt eközben párja
valamelyikőtöknek?
Én igen, 3-4 hónapot voltunk kb külön, utána még 1-1,5 évig együtt. Rossz ötlet volt. Neki volt addig pasija, én is csajoztam, de állandó partnerem nem volt.
2013. aug. 4. 18:18
Mi fél év után jöttünk újra össze. Addig csak neki volt barátnője.
Hiba volt újrakezdeni. Mégegyszer biztos nem kezdem újra senkivel.
16/l
2013. aug. 4. 18:20
NEEEEEM MERT EGY HÜLYE PICSSAAAAA
2013. aug. 4. 18:27
Mi is újra kezdtük. Két év után szakítottunk 2012 január 1-én, én megismerkedtem egy sráccal márciusban. Nem tudtam belé szeretni az alatt az 5 hónap alatt, amit vele töltöttem.Neki is volt egy futó kalandja. Novemberben kibékültünk az exemmel (fura ezt leírni, hogy ex). Azóta együtt vagyunk. Kellett ez a 11 hónap ahhoz, hogy igazán meg tudjuk becsülni most egymást. Ő is sokat változott és én is.
2013. aug. 4. 18:29
A Gyakorin egy ilyen kérdést? ahol az exekre való fujtatás az alap, és ahol ha csak az "ex" szót kiejtik, mint bikának vörös posztó, most úgy őszintén: magadnál vagy?:DD
A kérdésedre: Mindig a két emberen és azok érzésén múlik.
2013. aug. 4. 18:31
Én újrakezdtem 4 évvel később. Mikor már én 23 voltam ő meg 18. És így érettebb fejjel már más volt mint amúgy korábban gyerekes fejjel járni. Ennyi idő után legalább kibírtuk fél évig. Azelőtt csak 1 hónapot (vagy annyit se, nemtudom már) voltunk együtt. Ami véget vetett az az, hogy nem tudtunk már sűrűn találkozni, ő folytatta a technikumba középsuliba, én meg mentem fősulira és így a távolság miatt abbamaradt. De sztem ha újrakezdi valaki akkor pozitívumokat - negatívumokat (főleg ezt) gondolja át alaposan. Az újrakezdés nem megy egyik napról a másikra és sztem egy éven belül nem is kezdeném újra senkivel. Én amúgy is olyanfajta típus vagyok, hogy ha valakivel vége, mindent le nullázok. Közös képek meg ilyenek --->KUKA , Teljes kapcsolatmegszakítás! Senkivel nem kivételeztem eddig.
26 F
2013. aug. 4. 18:33
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
5ös, gondoltam beújítok:) azért nem minden ex egy se*gfej.
Egyébként kedves válaszolók a "szünet" alatt mennyire tartottátok a kapcsolatot a másikkal?
Ismerősi körömben rengeteg ilyen van, és most én is épp dilemmában vagyok... egyébként nem lehet általánosítani, mindenkinek máshogy alakul a dolog... ismerek 1 párt akik másfél év különlét után jöttek újra össze (mindkettejüknek volt közben más is), és másodszorra olyan jól jött nekik össze a dolog hogy több mint 7 év után most már a házasságot tervezik. Az a legfontosabb, hogy mielőtt újrakezdenétek, beszéljétek át, hogy elsőre miért nem működött, mik voltak a problémák. Enélkül nincs tiszta lap, és a régi hibákat nagyobb eséllyel ugyanúgy el fogjátok követni. Sokszor a külön töltött idő jó hatással van a párosra, már csak azért is mert tisztább fejjel látjátok át a régi problémákat, belátjátok a saját hibáitokat, ráadásul felnőttebbek is lesztek
2013. aug. 5. 14:52
ja és ami a kapcsolattartást illeti... az említett páros tudtommal párszor beszélt a másfél év alatt, de nem rendszeresen. Ami engem illet: exemmel kb 1 éve vagyunk külön, ez idő alatt 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor beszéltünk (akkor is csak mindkettőnket érintő kérdésekben, pl suli), és az utóbbi 1 hónapban tűnik úgy mintha valami megmozdult volna benne ismét az irányomban :)
2013. aug. 5. 15:00
Kapcsolódó kérdések: