Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell úgy meg közelíteni hogy velem legyen?
Ha össze akarsz jönni valakivel, akkor fogod és elhívod egy randira, majd megcsókolod, Innentől kedve magától értetődő, hogy járni akarsz vele. :)
17/L
Nekem is van egy lány barátom. Ilyen jó barátom még sosem volt, órákon át szó nélkül lenni sem volt kellemetlen, nem volt olyan, amit ne mertünk volna egymással megbeszélni. Kézenfogva aludtunk úgy, hogy az nem jelentett semmi többet. Csak úgy, mert miért ne. Együtt ittunk, egy-egy pillantásból tudtuk, hogy a másik mit gondol. Aztán megijedtem, mert olyan tökéletes volt az egész, hogy az szinte hihetetlen. Elmondtam neki, hogy félek, hogy mi lesz, ha elkezdek többet érezni. Segítsen, hogy ez ne történjen meg, mert tudom, hogy köztünk a párkapcsolat nem működne. Nem szerettem meg jobban, mint addig, mégis, úgy kezelte az egészet, hogy akkor én most beleszerettem és kiakadt, ahelyett, hogy megpróbáltuk volna megbeszélni. Úszott a barátság, mindennemű kapcsolatom vele, pedig fontos volt a számomra.
SZÓVAL: fiú-lány barátság van, de totál felesleges. Csókold meg megint, mondd el neki, mit gondolsz és majd kiderül. Ebből vagy az lesz, hogy jártok, vagy az, hogy többet nem beszéltek, de a barátságot megtartani nem fogjátok, biztosan.
Hú, ezt ki kellett írnom magamból.
Vissztérve: Nem ismerem a lányt, vannak lányok, akiknek az ilyesmi nem jelent semmit. Van, akinek nagyon is sokat. Te ismered, nem mi. Vele kell megbeszélned. Szedd össze a töködet és hívd el egy személyes találkozóra, majd mondd el mit érzel és csókold meg. Aztán majd kiderül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!