Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kell úgy meg közelíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell úgy meg közelíteni hogy velem legyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akivel el csattant egy csók és nem tudom van olyan h barátból szerelem? És ezt az egészet hogy kell megcsinálnom h rákérdezzek-e hogy lesz-e a barátnőm? vagy hogy kéne vagy hogy ő mit érez de ezt mind személyesen akarom de amióta volta csók akkor utána még lehetett volna rá esély még 1re de én féltem és furcsa ez az egész.. Nem szokásom szerelembe esni de most..nem tudom furcsa az egész így gondolkodok rajta hogy ilyenkor most mit is kellene csinálnom? Kérlek segítsetek nagyon meg vagyok zavarodva vagy egyáltalán szerintetek jelent e valamit az a csók vagy ezt tőle kellene megkérdezni?

2013. aug. 3. 12:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy nem is jelent semmit ez az egész ? segítséééééééééééééééééééég bele őrülök
2013. aug. 3. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha össze akarsz jönni valakivel, akkor fogod és elhívod egy randira, majd megcsókolod, Innentől kedve magától értetődő, hogy járni akarsz vele. :)

17/L

2013. aug. 3. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
"majd megcsókolod" - ja ha hagyja. Ha nem akkor aznapod igencsak rossz lesz miután a szemedbe fújt 1 tár paprikasprét. Vagy miután megveretett a bátyjaival.
2013. aug. 3. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy lány barátom. Ilyen jó barátom még sosem volt, órákon át szó nélkül lenni sem volt kellemetlen, nem volt olyan, amit ne mertünk volna egymással megbeszélni. Kézenfogva aludtunk úgy, hogy az nem jelentett semmi többet. Csak úgy, mert miért ne. Együtt ittunk, egy-egy pillantásból tudtuk, hogy a másik mit gondol. Aztán megijedtem, mert olyan tökéletes volt az egész, hogy az szinte hihetetlen. Elmondtam neki, hogy félek, hogy mi lesz, ha elkezdek többet érezni. Segítsen, hogy ez ne történjen meg, mert tudom, hogy köztünk a párkapcsolat nem működne. Nem szerettem meg jobban, mint addig, mégis, úgy kezelte az egészet, hogy akkor én most beleszerettem és kiakadt, ahelyett, hogy megpróbáltuk volna megbeszélni. Úszott a barátság, mindennemű kapcsolatom vele, pedig fontos volt a számomra.

SZÓVAL: fiú-lány barátság van, de totál felesleges. Csókold meg megint, mondd el neki, mit gondolsz és majd kiderül. Ebből vagy az lesz, hogy jártok, vagy az, hogy többet nem beszéltek, de a barátságot megtartani nem fogjátok, biztosan.

Hú, ezt ki kellett írnom magamból.

Vissztérve: Nem ismerem a lányt, vannak lányok, akiknek az ilyesmi nem jelent semmit. Van, akinek nagyon is sokat. Te ismered, nem mi. Vele kell megbeszélned. Szedd össze a töködet és hívd el egy személyes találkozóra, majd mondd el mit érzel és csókold meg. Aztán majd kiderül.:)

2013. aug. 3. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon félek ettől az egésztől.. ez nagyon rossz.. mindig azon gondolkozok hogy nem fog össze jönni nagyon félek én nem tudom mi van velem ez nagyon szar érzés de ha meg össze jönnénk én meg tudnám neki mutatni mi i igazán az ha valaki viszont szeret ez a legroszabb érzés köszönöm szépen a válaszokat 4-es nagyon sajnálom..:/:((
2013. aug. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!