Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik első kapcsolat örökké?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik első kapcsolat örökké?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka, de előfordulhat.
2013. aug. 1. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerelem sem létezik örökké, nem hogy első kapcsolat
2013. aug. 1. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a kapcsolatot nem eldobni hanem javítani kell....
2013. aug. 1. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Létezik, de az már más, hogy kényszerből vannak együtt (szülők akarták) vagy tényleg szerelemből. :)
2013. aug. 1. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem létezhet én is az első pasimmal vagyok sok éve együtt nem is vágyok másra mert vele minden jó.
2013. aug. 1. 12:36
 6/8 anonim válasza:
Igen létezik anyumnak apum volt az első szerelme és már 20 éve együtt vannak:)
2013. aug. 11. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön egy 3., addig igen!

De előbb vagy utóbb valaki félrekacsint és beengedi a 3. felet, az meg mindent felborít. Ezután jön a megbánás, a sajnálkozás, a bűntudat, másik oldalon a féltékenység, keserűség, bánat, de a vége a megbocsátás... pláne ha a nő az "áldozat".

Tarthat örökké, ha midnketten akarják és tisztelik is egymást. Tenni kell a kapcsolatért minden nap, és hálát kell adni érte, nem pedig természetesnek venni, mert akkor elveszíted. Mindkét félre igaz!

Ha az egyik fél már nem tesz a kapcsolatért, azért már kár küzdenie a másiknak is, mert csak alárendelődik és még nagyobbat csalódik.

Tapasztalatból beszélek, velem is megtörtént :,(

Örökké: szívemnek fájdalmas szó, ígértem és hallottam is a szerelmem szájából, de gyengék és kevesek voltunk hozzá, hoyg tényleg örökké együtt legyünk. :,(

2013. aug. 15. 12:45
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom :( álmomban szakítottam és az is nagyon megviselt pláne élőben biztosan nem élném túl... de láttom te erős vagy...még nem adom fel... tovább fogok küzdeni érte hátha minden rendben lesz...
2013. aug. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!