Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy egyoldalú a kapcsolatunk?!
13 hónapja vagyok a barátnőmmel.
Távkapcsolat, hetente találkozunk 2 napra általában.
Furcsa nekem, hogy mikor nem vagyunk személyesen együtt nagyon távolságtartó..:/ interneten, telefonban. totál semlegesen beszél.
Viszont ha élőbe találkozom vele, akkor teljesen más! ölele, puszil, szeret, "mászik" rám. mindne megvan ami kell.
de telekommunikációba meg semmi. mintha kb egy haverommal bezsélgetnék.
mindig is ilyen volt. csak bíztam benne, hogy ahogy halad a kapcsolatunk, akkor ez változni fog. de nem.
én igényelném jobban ezt. de ő iylen, és enmtudja kimutani...:/
félek azonban, hogy ez már annak a jele, hogy nem sokat érez irántam..:/
aki volt ilyen cipőben, vagy bármi véleménye van kérem ossza meg velem.
köszönöm.
20/L
22/F
igenvan.
de ha nem tudatja valam csak mikor együtt vagyunk, akkor mégis mire gondoljak hogy mit csinal hézközbe?
Személyesen könnyebb kifejezni az érzelmeket, elektronikusan olyan snassz.
Ezek szerint egy hosszas beszélgetés rátok férne, mondd el ezt neki is, amit ide írtál, hogy te így nem érzed, hogy szeret.
Amúgy lehet többet beszélne, ha érdeklődnél, és kérdezgetnéd, vagy esetleg mondanád neki, hogy "hú szívem, nagyon hiányzol, alig várom, hogy találkozzunk", valami ilyesmi. A lányok gyakran erre várnak, hogy utána ők is kontrázhassanak az "én is"-sel.
értem.
köszi utso! :)
nemtudom elsz e még rá lehetőségem, hisz nagyon összevesztünk tegnap..:/ félek, hogy ennyi volt..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!