Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátnőm? (többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok igazából nem lenn olyan sok baj a külsőmmel de kancsal vagyok és sajnos szemüvegben is van amikor látszik , ezek miatt kisebb önbizalomhiányban is szenvedek , nem merek senkinek a szemébe nézni ,mert tudom h akkor látni fogja h kancsal vagyok emiatt a lányokkal még el se jutok odáig h például elhívjam őket randira, nem tudom mit csináljak ,mert hiába mondják h csak a belső a fontos, ez k#&@ra nem igaz2013. júl. 31. 20:17
1/8 anonim válasza:
Beképzeled. Nálam érdekes a helyzet, 14 éve vagyok szemüveges. Előtte semmi baj nem volt a szememmel. Manapság, ha szóba kerül a kontakt lencse, vagy akár a szemüveg, mindig elmondom, ha az a baj, hogy az utóbbi időben bekancsalodtam. Erre mindenki kíváncsi, és ha leveszem a szemüvegem, mindenki vadássza. Kb ez előny nekem szerintem. Ne parázz.
3/8 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem emiatt ne legyen önbizalomhiányod, lehet hogy ezek a külsőségek miatt sok lánynál nem lesz esélyed,de biztosan lesz egyszer valaki aki önmagadért fog szeretni ,úgy ahogy vagy! Csak legyél magabiztos, és add mindig magad! ;)
4/8 anonim válasza:
Én 26 vagyok és még nem volt. Akkor te miről siránkozol itt 16 évesen???
5/8 anonim válasza:
én igy születtem. 7 ávig voltam kancsal, és 4 hónapja nem nagyon hordok szemüveget. Kinőttem. Valszeg te is ki fogod nőni. ne parázz! 14
7/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. :( Nekem sem volt még barátnőm mert 'Kiállóak a füleim' De már szinte beletörődtem hogy ronda vagyok és hogy nem lesz soha barátnőm. 17/F
8/8 anonim válasza:
Srác, Én 17 leszek lassan a jobb szemem csúnyán kancsalít kifelé viszont a 3. Hosszútávú kapcsolatomban vagyok éppen egy nagyon szép nagyon aranyos és nagyon csinos lánnyal. Rengetegszer rúgtak belém a szemem miatt de mit tudsz tenni?:) Egyébként én ugy oldom meg hogy kicsit a másik oldalra forditom a fejem ahol a jó szemem van és úgy kevésbé látszik, vagy a jobb oldalamra ultetem az embereket és akkor nem látszik pl.. hajrá, ne törj le lehet csajozni igy is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!